NOT A USER YET? SIGN IN

Drava Statistical Region, Ptuj

135.900 €

House|Semi-detached|Size: 119.6 m2|Parcel size: 308 m2|Year of build: 2019|Energy Performance Certificates (EPC): Exempt|Ad code: 1264

Property description

Moderna soseska treh dvojčkov ustreza najnovejšim trendom  bivanja, saj ponuja idealno sožitje urbanega, s pristnim objemom narave, hkrati pa omogoča hiter dostop v mesto, saj se nahaja blizu dveh priključitev na avtocesto.

Enote dvojčkov so funkcionalno zasnovane, z bivalnim prostori v pritličju, s tremi spalnicami ter kopalnico v nadstropju, s  teraso na dvorišču ter dvema kritima parkirnima mestoma pred vhodom.  Enote so grajene s kvalitetnimi materiali, v kakovostni izvedbi, ki omogočajo odlične bivalne pogoje.

Dvojčki, pravokotne zasnove,  z izvedenimi manjšimi izidki, etažnosti P+M, so grajeni iz opečnih zidakov 30 cm, na temeljno ploščo s toplotno izolacijo, izveden požarni zid med enotama,  ostrešje leseno, krito z opečno kritino »Creaton«; izidki imajo ravno streho z izolativnim panelom 10 cm, vse izolacije v mansardi 30 cm. Vgrajeno stavbno pohištvo v PVC, troslojni izvedbi, s senčili (žaluzijami) na el. pomik ter komarniki. Fasada izvedena z 20 cm izolacijo.

Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon ter kanalizacijo. Ogrevanje je predvideno v celoti talno, s toplotno črpalko Daikin, voda-zrak. Dodatno izgrajen dimnik za možnost namestitve kamina.  Zemljišča merijo od 308 do 424 m2, lepo urejena, zazeljena.

Domače okolje ponuja številne možnosti aktivnosti od kulturnih, športnih ter drugih… Za otroke poskrbljen šolski avtobus.

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, z majhnimi obratovalnimi stroški. Enote so izgotovljene do položitve talnih oblog, notranjih podbojev in vrat, izbor materialov po lastni izbiri, tako, da boste kasneje lažje opremljali po svojem okusu in s tem dali pečat svojemu domu.

Enote so izgotovljene in pripravljene na finalizacijo.

VABLJENI K OGLEDU! 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Additional information

  • Additional
    Terrace Covered parking space
  • Connectors
    Electricity Water Sewage

Contact the agent

Milena Jančič

Licensed real estate broker

02 798 07 50 031 310 803

LISTING YOU MIGHT BE INTERESTED IN