NOT A USER YET? SIGN IN

Drava Statistical Region, Dornava

98.900 €

House|Detached|Size: 144 m2|Parcel size: 608 m2|Year of build: 2020|Ad code: 1368

Property description

Moderna zasnova novogradnja, z ravno streho, v III. gradbeni fazi.

Sodobno zasnovano naselje enodružinski hiš, v treh nizih, se nahaja na obrobju naselja Dornava, v objemu narave, nedaleč od mesta Ptuj, ki je oddaljeno cca 6 km. Naselje odlikuje moderna arhitektura, urejena infrastruktura ter dobra lokacija z vso družbeno infrastrukturo v neposredni bližini, saj je osnovna šola in vrtec ter zasebna glasbena šola le nekaj korakov proč. Dornava ima tudi svojo trgovino, pošto, osebnega zdravnika, zobozdravnika, bankomat, večnamensko dvorano, igrišča ter kulturne znamenitosti (baročni dvorec Dornava).

Hiša tip A obsega dve etaži P+N, pritličje zajema vhod – predprostor, samostojni wc, kurilnico, dnevno bivalni del, kuhinjo, jedilnico ter dnevno povezano v en prostor. Iz jedilnice in dnevne urejen izhod na teraso. V nadaljevanju je kabinet. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja starševska spalnica s svojo kopalnico, tri sobe ter dodatna kopalnica. Dnevno bivalni deli, kot terase so obrnjeni na jug.

Hiša je klasične opečne gradnje, postavljena na temeljni ploščI, z ravno streho (s 30 cm izolacijo), krita s Siko ali podobnim materialom, ter finaliziranimi kleparskimi deli. Urejeni priključki za vodo, elektriko. Izgotovljenost v III. gradbeni fazi, ki ponuja hitro finalizacijo ter možnost vselitve. 

Zemljišče obsega 608 m2, in je povsem ravno, odprto, sončno lego.

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški, odlično lokacijo, obdano z naravo.

Pokličite, da se dogovorimo za informativni termin, da naredite prvi korak bližje k vašemu novemu domu.

Kupec prost plačila za posredovanje pri nakupu nepremičnine.

Additional information

  • Connectors
    Electricity Water Sewage

Contact the agent

Milena Jančič

Licensed real estate broker

02 798 07 50 031 310 803

LISTING YOU MIGHT BE INTERESTED IN