NOT A USER YET? SIGN IN

Drava Statistical Region, Majšperk

78.000 €

Weekend residence|Weekend|Size: 119.3 m2|Parcel size: 1608 m2|Year of build: 2001|Energy Performance Certificates (EPC): In process|Ad code: 1355

Property description

Skrbno urejen vikend se nahaja na grebenu griča, sred gričevnatega Janškega vrha, pri Ptujski gori.

Opremljen vikend obsega prijeten zimski vrt, s prečudovitim pogledom na sosednje griče, naprej stopamo v enovit prostor, ki je urejen v kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem. Urejen izhod na balkon, ki ima prav tako čudovit pogled, tudi na bližnjo cerkvico. V nadaljevanju je kopalnica, leseno stopnišče, ki nas vodi v mansardo, prav tako v enovit prostor, ki se koristi kot velika spalnica. V mansardi lesen strop, na njem položen leseni pod, v pritličju položena kvalitetna keramik, v zimskem vrtu granit. Prostori so urejeni izredno domače, tako, da je dobro počutje zagotovljeno. Urejeni priključki za elektriko, vodo, nameščena tudi klima. Ogrevanje centralno s pečjo na kurilno olje. V kletni etaži, v katero vstopamo od zunaj je urejena kurilnica z deponijo, velika soba za pokušino vina, ter veličastna, velbana vinska klet, kjer je spravljena dobra kapljica, ki so jo pridelale pridne in delavne roke. V prodajno ceno vključena tudi vsa opema za kletarjenje.

Vikend je klasične opečne nadgradnje, klet iz betonskih zidakov, lesenim ostrešjem (podeskanim), kritim z opečno kritino. Vgrajeno leseno stavbno pohištvo, dvoslojno, izvedena fasada, z 10 cm stiroporno izolacijo. V kletni etaži posebej lepo izdelana lesena vrata, tabernakelj - po naročilu, prav tako stopnišče v pritličju. Na delu pod fasado, zunanjem stopnišču, podestih ob objektu, tleh v vinski kleti lepo položen pohorski tonalit – kamen. Ograje na balkonih, ob stopnicah iz Inox-a.

Ob hiši se nahaja lesena lopa za spravilo orodja, pred hišo velik nadstrešek za parkiranje dveh avtomobilov. Možnost parkiranja tudi za več vozil ob dovozu. Za hišo se zemljišče spušča navzdol, urejenih pet teras, kjer je zasajena trta – cca 350 trosov sorte Sivi Pino (na betonskih sohah), ob hiši nekaj sadnega drevja ter manjši zelenjavni vrt.

Do vikenda pelje asfaltirana cesta, le zadnjih cca 100 metrov pa utrjena cesta, ki pelje naprej le do dveh sosedov. Vse za nakup v bližnjih Dolenah, Selah ali Doklecah, prav tako ne daleč do Majšperka.

Lepo vabljeni k ogledu, iščemo kupca, ki mu bo dala nepremičnina veselje ter dobro počutje!

Kupec prost plačila za posredovanje.

Additional information

  • Connectors
    Electricity Water Sewage

Contact the agent

Milena Jančič

Licensed real estate broker

02 798 07 50 031 310 803

LISTING YOU MIGHT BE INTERESTED IN