NOT A USER YET? SIGN IN

Drava Statistical Region, Sveti Tomaž

90.000 €

House|Detached|Size: 179.3 m2|Parcel size: 2674 m2|Year of build: 1976|Energy Performance Certificates (EPC): G|Ad code: 1520

Property description

Samostojna hiša s prizidkom in nadstreškom se nahaja v razpršenem naselju Mala vas pri Ormožu, ki leži v Občini Sv. Tomaž.

 

Hiša v pritličju obsega vhodni prostor, hodnik, prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico ter manjšo kopalnico. Po tleh položen parket, topli pod ter keramika. Prostori so svetli ter se dobro povezujejo med seboj. Notranja oprema po dogovoru. Iz hodnika vodi stopnišče v mansardo, kjer se nahajajo tri sobe ter kopalnica, ena izmed sob ima izhod na balkon, s prečudovitim pogledom na pokrajino. Po tleh položen topli pod in keramika. V kletni etaži se nahaja predprostor, prostorna garaža, kurilnica, shramba – večnamenski prostor.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita s pločevinasto kritino. Vgrajeno leseno stavbno pohištvo, še prvo, z roletami. Fasada klasični omet.  Urejene napeljave za vodo, elektriko, telefon, pretočno greznico. Ogrevanje centralno s pečjo na kurilno olje. K hiši se drži prizidek, z svojim vhodom od zunaj, ki je služil kot večnamenski prostor. V kletni etaži prizidka  se nahaja prostor, ki se je koristil za spravilo drv, prav tako z svojim vhodom. Ob hiši, pred garažo lesen nadstrešek.

Hiša je bila vzdrževana po zmožnostih, daje občutek miru in domačnosti.  Njena okolica je obdana z naravo, ki ponuja odmik iz vsakodnevnega vrveža, a hkrati dobro prometno povezana do Sv. Tomaža, kot mesta Ormož (cca 12 km).

Zemljišče v izmeri 2.674 m2 je neposredno ob vaški asfaltirani cesti, v rahlem nagibu, deljeno na dvorišče, ob dvorišču interni dovoz, v nadaljevanju kmetijsko zemljišče. Možnost obdelovanja njive, ureditve vrta, sadovnjaka.

 

V kolikor iščete hišo na podeželju, ki ima dobro prometno povezavo, vas lepo vabimo k ogledu.

Nepremičnina je brez bremen in takoj vseljiva.  

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Additional information

  • Connectors
    ElectricityWaterCesspit

Contact the agent

Milena Jančič

Licensed real estate broker

02 798 07 50 031 310 803

LISTING YOU MIGHT BE INTERESTED IN