NOT A USER YET? SIGN IN

Drava Statistical Region, Ptuj

159.900 €

House|Detached|Size: 263 m2|Parcel size: 5719 m2|Year of build: 1988|Year of renovation: 2010|Energy Performance Certificates (EPC): No data |Ad code: 1523

Property description

Prodaja se samostojna hiša, gospodarsko poslopje ter pomožni objekti sred naselja v Kicarju, le nekaj minut vožnje iz Ptuja.

Hiša je organizirana kot dvostanovanjska, v pritličju se nahaja vhod, dve sobi, stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahaja dnevna soba, kuhinja z jedilnico, spalnica, otroška soba ter kopalnica. V drugi vhod vstopamo čez nekaj stopnic, kjer se nahaja vhodni prostor, kurilnica, hodnik, samostojni wc, kopalnica (obnovljena 2006), kuhinja z jedilnico, iz kuhinje prehod  v zimski vrt. V nadaljevanju dnevna soba in spalnica v enem, otroška soba. Po tleh položena keramika in laminati.  Vsa notranja oprema po posebnem dogovoru. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je kopalnica ter dve sobi, ena iz med njih z balkonom, z lepim razgledom na širšo okolico.  Hiša je delno podkletena. Urejeni priključki za vodo, elektriko, telefon, pretočno greznico (v izgradnji kanalizacija). Ogrevanje centralno s pečjo na drva.

Hiša je opečne gradnje, bila grajena v dveh segmentih, s pričetkom leta 1988, v letu 2004 se je izdelala mansarda. Hiša ima leseno ostrešje, krita z Bramacom. Leta 2010 se je vgradilo stavbno pohištvo v PVC, troslojni izvedbi, ter vhodna vrata. Izvedena 10 cm stiroporna izolacija, brez zaključnega sloja.

Ob hiši stoji gospodarsko poslopje, v skupni izmeri 85,90 m2, ki obsega garažo v izmeri 34 m2, shrambo, hlev za konje ter hlev za druga manjše živali. Med hišo in gospodarskim je izvedena nadstrešnica za spravilo drv. Niže se nahaja še manjši pomožno kmetijski objekt v skupni izmeri 18 m2.

Zemljišče obsega skupno 5.719 m2 zemljišča, ob dovozu delno zazidljivo, preostali del kmetijsko zemljišče, ki se razteza po hribu navzgor, od koder je čudovit razgled. Lokacija je mirna, obdana z naravo, kjer ste lahko samooskrbni. Nekaj tudi sadnih dreves ter trte.

Vsa infrastruktura potrebna za vsakodnevno življenje se nahaja na Ptuju, ki je oddaljen le nekaj minut vožnje, prav tako priključek na AC.

Vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Additional information

  • Connectors
    ElectricityWaterCesspit

Contact the agent

Milena Jančič

Licensed real estate broker

02 798 07 50 031 310 803

LISTING YOU MIGHT BE INTERESTED IN