Podravska, Majšperk

59.000 €

Počitniški objekt|Vikend|Velikost: 105.6 m2|Velikost parcele: 7940 m2|Leto gradnje: 1978|Leto obnove: 2000|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1182

Podroben opis

Prodaja se čudovit vikend, v objemu narave, vrh griča, v naselju Janški vrh, v občini Majšperk.

Vikend obsega predprostor - hodnik, kuhinjo, kopalnico, velik prostor, kjer je urejena prijetna kmečka soba s krušno lončeno pečjo. Tlaki v lesenem podu ter keramiki. Leseno stopnišče nas vodi v mansardo, kjer sta dve spalnici, ena večja in ena manjša. Tlaki prav tako v lesenem podu. Ob hiši nas nekaj stopnic vodi v kletno etažo, kjer je velik večnamenski prostor ter vinska klet, ki je prava vinska zakladnica z urejeno arhivo pridelanega vina za vrsto let nazaj. Vikend je delno opremljen ter lepo vzdrževan. 

Klet vikenda je bila grajena iz betonskih zidakov, z obokanim stopom v kleti, nadgrajena z opečnimi zidaki, delno plošča (s polnili), delno izveden lesen strop, z lesenim ostrešjem, krita s kritino iz pločevine (Metropan) v l. 2000, mansarda izolirana, izvedena klasična fasada, vgrajeno leseno, še prvo stavbno pohištvo. Urejene napeljave za elektriko, vodo, pretočno greznico, napeljava za telefon ob dovozni cesti.

Ob vikendu urejeni prijetni kotički za posedanje, ki jih je moč uporabljati glede na položaj sončka, s prečudovitim pogledom na samo cerkvico ter zasajene griče z vinsko trto. Pravi naslov za sprostitev ter da si napolnite baterije. Seveda, če se želi, da je lepo, pa je potrebno tudi kaj postoriti. Posest prestavlja skupno 7.940 m2, ob vaški cesti v rahlem nagibu, kasneje se zemljišče razteza po griču navzdol. Zemljišče je zasajeno s 1.200 trsi, različnih sort ( Chardonnay, Muškat - Oliver, Šipon), z zelo majhnim nagibom terena, gre za lepo vzdrževan vinograd, zasajenih je tudi nekaj češenj, del zemljišča pa je poraščenega.

Lokacija je tik pod vznožjem cerkvice v Janškem vrhu, v občini Majšperk, dostopa se po vaški asfaltirani cesti, ki se redno pluži tudi čez zimo. Nujno potrebna infrastruktura se nahaja v bližnjem Majšperku ali Selah. Skratka, vabljeni k ogledu, navdušeni boste!

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Greznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi