Podravska, Ptuj

99.900 €

Stanovanje|3-sobno|Velikost: 77.2 m2|Leto gradnje: 1985|Leto obnove: 2007|Energetski razred: C|Šifra oglasa: 1185

Podroben opis

Trosobno stanovanje se nahaja v IV. nadstropju večstanovanjskega bloka na Volkmerjevi cesti  na Ptuju.

Stanovanje obsega vhod – hodnik, otroško sobo, kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilnico, povezano z dnevno sobo. Iz jedilnice urejen izhod na balkon s čudovitim pogledom na grad. Dnevna soba se ponaša z visokimi stropovi  mansarde, ki ji daje posebno veličino ter kakovost bivanja. Tlaki v  gotovem parketu, otroška v laminatu, kopalnica v keramiki. Iz dnevne sobe vodi novo, leseno stopnišče v mansardo, kjer se nahaja hodnik – garderoba, kopalnica z banjo ter spalnica. Iz spalnice urejen tudi izhod na balkon s čudovitim pogledom. Tlaki v lamelnem hrastovem parketu, kopalnica v keramiki. Kuhinjsko pohištvo Nobilia, ki je zelo dobro ohranjeno, z vsemi aparati, vgradna omara pri vhodu ter garderobna omara v mansardi  so vključeni v oglaševano ceno, ostalo pohištvo po dogovoru. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko ter kanalizacijo. Ogrevanje centralno, preko toplovoda, nameščeni kalorimetri. Nameščena tudi klima. K stanovanju pripada tudi prostorni kletni prostor.

Stanovanje je bilo generalno prenovljeno v letu 2007, takrat sta bili obnovljeni obe kopalnici, el. omarica, tlaki, radiatorji, vratna krila, okna v PVC, dvoslojni izvedbi, strešna okna Velux-ova l. 2009. Prav tako je bila na bloku obnovljena streha l. 2009. Pred blokom še dodatno parkirišče, tako, da je možnost parkiranja zagotovljena.

Lokacija je odlična, saj je do vse infrastruktura za življenje le nekaj korakov proč, prav tako številne možnosti za sprehode, šport ter prosti čas. Stanovanje je izredno svetlo, lepo razporejeno, z dvema balkonoma, z lego VJ, kar omogoča popoldan prijetno posedanje.V samo stanovanje so se vgrajevali kvalitetni materiali, vloženega veliko truda ter pozitivne energije. Vabljeni k ogledu, čaka vas prijeten dom.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi