Podravska, Maribor

67.000 €

Stanovanje|2-sobno|Velikost: 49.3 m2|Leto gradnje: 1898|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1198

Podroben opis

V petem nadstropju večstanovanjske stavbe, na Maistrovi ulici v Mariboru se nahaja lepo vzdrževano dvosobno stanovanje.

Stanovanje v skupni izmeri 49,3 m2 obsega predprostor, hodnik, prostorna kopalnica, spalnica, dnevna, jedilnica in kuhinja v enem. Iz dnevne čudovit pogled na Piramido. Notranja oprema je zajeta v prodajni ceni. Tlaki so v parketu in keramiki. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kanalizacijo. Urejeno lastno centralno ogrevanje na plinsko peč. Tako, da se vsi stroški plačujejo po porabi (tudi za vodo je posebej merilno mesto). Nameščena tudi klima. Vgrajeno dvoslojno stavbno pohištvo. K stanovanju spada shramba, ki se nahaja v isti etaži.

Stanovanje je bilo povsem na novo izdelano ob sanaciji strehe, ki je potekala v letu 2000. V bližnji prihodnosti se planira obnova fasade. Izdelana tudi študija o možnosti postavitve dvigala. Pred časom obnovljena kanalizacija ter dvorišče znotraj stavbe. Parkiranje je možno na javnih parkiriščih.

Stanovanje je dobro vzdrževano, in se nahaja na odlični lokaciji v samem centru, obdano s številnimi fakultetami, skratka, vse zelo blizu, nekaj minut peš hoje.

Vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi