Podravska, Ptuj

189.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 138.9 m2|Velikost parcele: 525 m2|Leto gradnje: 2018|Energetski razred: Ni potrebna (334. člen EZ-1)|Šifra oglasa: 1205

Podroben opis

Moderno zasnovana novogradnja, v skupni površini 138,9 m2 (P+M), finalizirana na ključ, se nahaja v bližnji okolici mesta Ptuj, v novi soseski, v naselju Grajena.

Hiša obsega vhodni prostor - hodnik, ki se povezuje s kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem, z izhodom na dve terasi. V pritličju še je spalnica, manjša kopalnica (tuš), utilyti, kjer je vse za ogrevanje ter priročen prostor pod stopnicami. V dnevni vgrajen tudi dimnik za namestitev kamina. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahajajo tri sobe ter prostorna kopalnica (z bano). Po tleh položena keramika, sobe so v parketu, stopnišče v kamnu. Ogrevanje urejeno v celoti talno na el. peč Vaillant, prav tako ogrevanje sanitarne vode. Urejeni priključki na elektriko, vodo, kanalizacijo, za telefonijo urejena napeljava.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino. Vgrajeno stavbno pohištvo v troslojni izvedbi, z roletami. Izvedena fasada z izolacijo, ki omogoča res varčno rabo.

Parcela meri 525 m2, in je povsem ravna, lepo urejena, na terasah položena keramika, vhod ter prostor pod nadstreškom asfaltiran. Nadstrešek, ki je naslonjen na hišo, v delu vhoda je primeren za parkiranje dveh avtomobilov.

Sama lokacija ponuja odmik v naravo, po drugi strani pa hiter dostop do mesta, ki še je kako pomemben zraven hitrega tempa življenja. Osnovna šola v neposredni bližini.  Skratka čaka vas novi dom. Lepo vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi