Podravska, Ptuj

490.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 465 m2|Velikost parcele: 3491 m2|Leto gradnje: 1999|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1242

Podroben opis

Dobro vzdrževana hiša se nahaja vrh griča v naselju Rabelčja vas, na obrobju mesta Ptuj.

Lepo zasnovana hiša obsega tri etaže, pritličje zajema vhodni prostor, povezan z hodnikom iz katerega prehajamo v kuhinjo, s prehodom v jedilnico ter dnevno sobo s kaminom. Iz jedilnice in dnevne urejen izhod na teraso, ki ponuja popolno zasebnost, mir in naravo. V nadaljevanju se nahaja soba, samostojni wc, kopalnica, spalnica, prostor z bazenom 8 x 4 m ter dodatno kopalnico, iz prostora urejen izhod na teraso. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahajajo tri prostorne sobe, priročna kuhinja, zelo prostorna kopalnica ter samostojni wc. Na tleh položen kvalitetni jesenov parket ter keramika, stopnišča prav tako iz jesenovega lesa. V kletni etaži se nahaja garaža, kjer je moč parkirati dva avtomobila, kurilnica, strojnica za bazen, dve shrambi, shramba za živila ter prostorna pralnica. Na tleh položena keramika. Urejene napeljave za elektriko (tudi trofazno), vodo, telefon, kabelska do hiše, pretočno greznico. V mansardi nameščena klima. V teku je prenova ogrevalnega medija in sicer se  ureja nova toplotna črpalka z vrtino, ki bo oskrbovala tudi gretje bazena, v sled česar bodo občutno manjši stroški ogrevanja.

Hiša je grajena klasične opečne gradnje (klet iz  betonskih zidakov), z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino. Vgrajeno leseno stavbno pohištvo, termopan, zahodna stran v mansardi ima urejena zunanja senčila na el. pogon,  v pritličju na ročni pomik, izvedena fasada z 8 cm stiroporno izolacijo.

Zemljišče meri skupno 3.491 m2, je pretežno ravno, delno v rahlem nagibu, obdano s cipresami, ob dovozu kovana ograja, z daljinskim upravljanjem. Urejen vrt, zasajenih nekaj sadnih dreves ter trte. Lokacija je odlična, blizu mesta pa vendar odmaknjena v naravo, mir, kjer si zagotovo lahko naberete energije. Po drugi strani pa ne daleč do avtoceste, ki nudi odlične povezave naprej.

Hiša ponuja kvalitetno bivanje, predvsem polno zasebnost (v slepi ulici)  in hitro prometno povezanost. Vabljeni k ogledu!

http://www.ptuj.si/ptuj_in_turizem

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi