Podravska, Kidričevo

112.622 €

Stanovanje|2,5-sobno|Velikost: 93.93 m2|Leto gradnje: 2019|Energetski razred: Izračun ni mogoč|Šifra oglasa: 1243

Podroben opis

V centru Kidričevega, ob Tovarniški cesti je v izgradnji sodoben, po najnovejših standardih zasnovan več stanovanjski objekt. Stavba, ki jo odlikuje odlična lokacija, je razdeljena na pet etaž. V kleti nahajajo lastniška parkirna mesta z dovozom, v pritličju sta dva  vhoda s  skupnim stopniščem in dvigalom, ki povezujeta celotno stavbo. Od pritličja do drugega nadstropja, se v vsaki etaži nahaja 6 modernih stanovanj,  mansarda je zraven skupnih prostorov razdeljena na 18 shramb. Vsa stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki predvidevajo maksimalno funkcijsko izrabo površin ter hkrati omogočajo izredno ugodno bivanje. K vsakemu stanovanju, zraven bivalne površine pripada zunanja loža (3,85m²), boks za shranjevanje (12 m²) ter garažno mesto. Stanovanja so grajena kot enote s predsobo, velikim dnevnim prostorom, ki je razdeljen na kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, z večjo in manjšo sobo, ložo ter nekatera še z dodatnim prostorom za tehniko. Velikost stanovanj je 65,7 m², dodatno loža, shramba in garažno mesto. Kot omenjeno bodo stanovanja grajena po visoki standardih, okna tro-slojna, z zunanjim električnimi žaluzijami na daljinsko vodenje, talno ogrevanje  urejeno etažno, na toplotno črpalko, neodvisno od ostalih stanovanj, po tleh bo položena keramika ali lamelni parket, odvisno od prostora, v kopalnicah bo tuš in ostala sanitarna oprema. Vsa stanovanja so naravno osvetljena in osončena ter z možnostjo dodatnega prezračevanja.

Stanovanjska stavba bo toplotno izolativna,  posledično z zelo nizkimi obratovalnimi stroški. Nahaja se v samem središču naselja Kidričevega (s približno 1200 prebivalci), v bližini šole, vrtca, trgovin, zdravnika, lekarne, športne infrastrukture in čudovitih sprehajalnih poti ter gozda. Kidričevo je oddaljeno 8 km od Ptuja, 2 km od avtoceste Gruškovje – Maribor. Naselje Kidričevo zaradi urejene infrastrukture, delovnih mest in bližine Ptuja ter Maribor postaja priljubljeno med mladimi družinami kot zrelejšo populacijo. 

Novo stanovanje priporočamo vsem, ki se v prihodnosti ne želijo ukvarjati z visokimi stroški obnov, kot je to običajno pri hišah in starejših stanovanjih.

Zunanja ureditev okoli objekta je delno asflatirana, delno pa je ozelenjena.

Energetska izkaznica po 334. členu EZ-1 ni potrebna in bo pridobljena pred pridobitvijo uporabnega dovoljenja. Na osnovi izdelanega izkaza energijskih lastnosti stavbe je izračunana vrednost letne potrebne toplote za ogrevanje na enoto neto uporabne površine in kondicionirane površine. Iz izračuna sledi, da bo stavba spadala v energetski razred B1.

Priporočam, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij, z veseljem Vam bomo predstavili stanovanja in pomagali pri postopku rezervacije in nakupa stanovanja. Opozoriti bi Vas tudi želeli, da bo z zgodnjo rezervacijo, investitor lahko upošteval tudi morebitno individualizacijo želenega stanovanja. Prevzemi stanovanj so predvideni novembra 2019.

Vljudno vabljeni!

Dodatno

 • Dodatno
  Klet Pokrito parkirišče Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Tip-top

Kontaktirajte agenta

Irena Furek

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi