Podravska, Podlehnik

78.000 €

Počitniški objekt|Vikend|Velikost: 137.2 m2|Velikost parcele: 1806 m2|Leto gradnje: 1972, 1982|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1248

Podroben opis

Prodaja se opremljen bivalni vikend, vrh griča, v naselju Jablovec pri Podlehniku.

Vikend obsega vhod, kuhinjo z jedilnico, povezano s prostorno dnevno sobo, iz hodnika naprej vstopamo v kopalnico. Stopnišče nas vodi v mansardo kjer je urejen hodnik,  velik prostor, ki se uporablja kot spalnica ter urejen je izhod na prijetno krito teraso. Po tleh položen v dnevni parket, v jedilnici topli pod, v kopalnici, hodniku in kuhinji keramika ter v spalnici zgoraj laminat.  V kletni etaži se nahaja shramba ter priročna vinska klet. Pred hišo urejena krita terasa v izmeri 32 m2. Ob hiši stoji gospodarski objekt, kjer je urejena garaža ter večnamenski prostor. Na dvorišču postavljeni dve leseni lopi, ki se koristita za orodje ter drugo. Ogrevanje centralno na el. peč ter s pečjo na trdo gorivo. Urejene napeljave za elektriko, vodo ter pretočno greznico. Vikend se vzdržuje, v letu 2011 je bila na novo krita streha s pločevino, leta 2017 je bila izvedena fasada z 8cm stiroporno izolacijo, okna še prva - prebarvana.

Zemljišče obsega skupaj 1.806m2 in je vrh griča nekoliko ravno, preostalo v nagibu, kjer je urejen čudoviti zelenjavni vrt ter zasajenih je nekaj sadnih dreves. Nekoč bilo nekja vinograda, tako, da so ostale še sohe. Dovoz do vikenda urejen po dobro utrjeni poti iz asfaltirane ceste. Lokacija je mirna, odmaknjena v objem narave. Lepo vabljeni k ogledu, čaka vas kotiček, ki vam ponuja mir in sprostitev.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi