Podravska, Ptuj

650.000 €

Poslovni prostor|Gostinski lokal|Velikost: 1203 m2|Velikost parcele: 482 m2|Leto gradnje: 1996|Energetski razred: E|Šifra oglasa: 1259

Podroben opis

Poslovno, stanovanjski objekt  se nahaja na najbolj prometni ulici na Ptuju, neposredno ob glavni cesti.

Poslovno, stanovanjski objekt v L obliki je sestavljen iz dveh objektov, starejšega objekta grajenega l. 1924, ob. l. 1996 ter novejšega grajenega l. 1996, ki sta med seboj povezana.

Starejši objekt meri v tlorisu cca 186 m2 (označen z modro), obsega v
-    pritličju neto 155 m2, 
-    nadstropju neto 155 m2, ter
-    kleti cca 33 m2.
Pritličje zajema bife, z dodatnim prostorom za goste, sanitarije, kuhinjo v dveh ločenih prostorih ter dodatno še prostor za pripravljanje hrane – povezani med seboj, skladišče ter prostor za komunikacije.  Pritličje je lepo vzdrževano ter v obratovanju. Prvo nadstropje obsega trisobno stanovanje ter manjše stanovanje, ki se oddaja. V kletni etaži je manjša klet, ki je namenjena za shranjevanje ozimnice.

Novejši objekt, ki meri v tloris cca 336 m2 (označen z rdečo), obsega v
-    pritličju neto 293 m2,
-    nadstropju neto 189 m2,
-    mansarda neto cca 189 m2 ter
-    klet neto 189 m2.
Pritličje zajema glavni vhod v bife ter prostor za goste, z dodatnim izhodom na dvorišče, več trgovskih lokalov (cca 46,5 m2; 26,60 m2; 54,10 m2) ter večji poslovni prostor v prizidku. Trgovski lokali ter poslovni prostor so v oddaji. Pritličje je zgrajeno skeletno in je montažno pregrajeno. V prvem nadstropju se nahajata dve večji stanovanji. V mansardi se nahaja deset sob, štiri sobe s kopalnico se oddajajo,   na razpolago imajo skupno kuhinjo ter večnamenski prostor, možnost finalizacije še štirih dodatnih sob.V kletni etaži je kurilnica, pralnica ter shrambe.

Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, plin ter kanalizacijo . Ogrevanje centralno s pečjo na olje. Prostori, ki se oddajajo imajo svoj števec za elektriko, za ogrevanje nameščeni kalorimetri, voda na število oseb (ena enota ima posebej podštevec). 

Zemljišče meri 482 m2, za objektom v celoti dvorišče asfaltirano in urejeno v parkirišča.  Čez cesto ter drugi sosednji objekt so trgovski centri z velikimi parkirišči, urejeni prehodi za pešce za peš dostop do objekta. Sama lokacija je odlična, vidna, prepoznavna, le nekaj sto metrov do rondoja, ki vodi do avtoceste, do centra mesta le nekaj minut peš hoje, preko podhoda. 

Nepremičnina ponuja številne poslovne izzive, od oddaje prostorov, do lastne uporabe, ali v kombinaciji, saj je samo mesto Ptuj čudovito in potrebujemo nove, sveže ideje, ki bi dopolnile verzel v smislu turizma, ki še ga kako potrebujemo.  Bodite del naše prihodnosti in vabljeni k ogledu.  

Objekt še ni etažiran zato si pridržujemo korekcije v kvadraturi.
Več: http://www.ptuj.info/ , http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj/

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi