Podravska, Kidričevo

112.118 €

Stanovanje|3-sobno|Velikost: 93.51 m2|Leto gradnje: 2019|Energetski razred: B1|Šifra oglasa: 1267

Podroben opis

centru Kidričevega, ob Tovarniški cesti je  dokončan sodoben, po najnovejših standardih zasnovan več stanovanjski objekt. Stavba, ki jo odlikuje odlična lokacija, je razdeljena na pet etaž. V kleti se nahajajo lastniška parkirna mesta. Od pritličja do drugega nadstropja, se v vsaki etaži nahaja 6 modernih stanovanj,  mansarda je zraven skupnih prostorov razdeljena na 18 shramb. Vsa stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki predvidevajo maksimalno funkcijsko izrabo površin ter hkrati omogočajo izredno ugodno bivanje. K vsakemu stanovanju, zraven bivalne površine pripada zunanja loža (3,85m²), boks za shranjevanje (12 m²) ter garažno mesto. Stanovanja so grajena kot enote s predsobo, velikim dnevnim prostorom, ki je razdeljen na kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, z dvema sobama, ložo ter nekatera še z dodatnim prostorom za tehniko. Velikost stanovanj je 65,7 m², z ložo, shrambo in garažnim mestom. Kot omenjeno se stanovanja  gradijo po visoki standardih, okna tro-slojna, z zunanjim električnimi žaluzijami na daljinsko vodenje, talno ogrevanje  urejeno etažno, na toplotno črpalko, neodvisno od ostalih stanovanj, po tleh se polaga keramika ali lamelni parket, odvisno od prostora, v kopalnicah je tuš in ostala sanitarna oprema. Vsa stanovanja so naravno osvetljena in osončena ter z možnostjo dodatnega prisilnega prezračevanja in vgradnjo klimatske naprave ( inštalcije so že narejene).

Stanovanjska stavba je toplotno izolativna,  posledično z zelo nizkimi obratovalnimi stroški. Nahaja se v samem središču naselja Kidričevega (s približno 1200 prebivalci), v bližini šole, vrtca, trgovin, zdravnika, lekarne, športne infrastrukture in čudovitih sprehajalnih poti ter gozda. Kidričevo je oddaljeno 8 km od Ptuja, 2 km od avtoceste Gruškovje – Maribor. 

Novo stanovanje priporočamo vsem, ki se v prihodnosti ne želijo ukvarjati z visokimi stroški obnov, kot je to običajno pri hišah in starejših stanovanjih. Zaradi velika povpraševanja so na voljo le še pritlična stanovnja ter v stanovanjske površine 89,25 m2 v prvem in prvem nastropju. 

Zunanja ureditev okoli objekta je delno asflatirana, delno pa je ozelenjena.

Priporočam, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij, z veseljem Vam bomo predstavili stanovanja in pomagali pri postopknakupa stanovanja. Prevzemi stanovanj so možni takoj. 

Vljudno vabljeni!

Dodatno

 • Dodatno
  Pokrito parkirišče Parkirišče Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Tip-top

Kontaktirajte agenta

Irena Furek

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi