Podravska, Cirkulane

84.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 244.4 m2|Velikost parcele: 2134 m2|Leto gradnje: 1995|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1277

Podroben opis

Samostojna hiša, s čudovitim razgledom se nahaja vrh griča, v naselju Dolane, v občini Cirkulane.

Hiša obsega tri etaža, polklet, visoko pritličje ter mansardo, nekaj stopnic nas vodi v pritličje, ki obsega vhod, samostojni wc, kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo, v nadaljevanju je wc, kopalnica, dve otroški sobi ter spalnica. Po tleh položen v sobah parket, v sanitarijah keramika. V pol kletno etažo vstopamo od zunaj, najprej v garažo, iz katere prehajamo v kurilnico, predprostor z vodo in naprej v vinsko klet. V mansardo je urejen dostop od zunaj, je vse v enem prostoru, izvedena plošča ter estrih, puščene napeljave. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, pretočno greznico. Ogrevanje centralno, s pečjo na pelete (z zalogovnikom). Za hišo urejena terasa, s čudovitim razgledom na sosednjo gričevje.

Hiša je klasične opečne gradnje (klet iz betonskih zidakov), najprej je bi postavljen manjši vikend, ki se je nekaj let kasneje dogradil in nadgradil. Hiša je krita z lesenim ostrešjem ter opečno kritino. Vgrajena lesena okna, termopan, ter izvedena klasična fasada.

Zemljišče meri skupno 2.134 m2, vrh griča je ravno, z urejenimi parkirnimi mesti, preostalo se nagiba po griču navzdol. Ponuja se dovolj možnosti za vrt, ter sadno drevje oziroma samooskrbo. Sama lokacija je na izredno mirnem, ob asfaltirani vaški cesti, ki vodi v dolino, od koder so naprej hitre prometne povezave. Naprej od hiše dostopa le en vikendaš. Do šole, trgovine, zdravnika, zobozdravnika, pošte ter igrišča cca 3 km. Otroke OŠ vozijo z avtobusom, po bližnjici cca 15 min peš hoje.

Narava, mir in razgled vas bodo prepričale, vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi