Podravska, Markovci

115.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 168 m2|Velikost parcele: 2566 m2|Leto gradnje: 1960|Leto obnove: 2007|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1282

Podroben opis

Lepo obnovljena hiša se nahaja v naselju Stojnci, le nekaj kilometrov iz mesta Ptuj.

Pritličje hiše, v izmeri neto 128 m2 obsega predprostor- hodnik iz katerega vstopamo v manjši hodnik, v veliko kopalnico, spalnico, jedilnico, kuhinjo ter dnevno. Jedilnica, kuhinja ter dnevna so v odprtem sistemu povezani med seboj. V nadaljevanju vhoda sta še dve sobi. Po tleh položen parket, v hodnikih ter kopalnici keramika. Vsa notranja oprema vključena v ceni. Hiša je delno podkletena in obsega predprostor, kurilnico, letno kuhinjo oziroma prostor za druženje ter dva prostora za shranjevanje. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon ter kanalizacijo. Ogrevanje centralno, s pečjo na pelete.

Hiša je starejše gradnje, delno butana, kar ji daje izredno dobro vzdrževanje temperature, kot v zimskem, tako v letnem času, krita z lesenim ostrešjem ter opečno kritino l. 2009. Hiša je bila leta 2007 in leto kasneje v celoti obnovljena od hidroizolacije, termoizolacije, do nove el. inštalacije, vodne inštalacije, novih estrihov, podov, ogrevanja. Takrat so bila vgrajena tudi nova okna, v PVC izvedbi, troslojnimi, s komarniki, delno z notranjimi žaluzijami, delno z roletami. Izvedena fasada delno z 10 cm in delno s 15 cm izolacijo.

Zemljišče obsega skupno 2.566 m2 in je v zelo rahlem nagibu, v zadnjem delu povsem ravno, z odprto lego, ob hiši krita terasa, nedaleč vstran zidan bazen, čudovita zelenica, možnost ureditve vrta, v nadaljevanju kotiček z montažno garažo ter shrambo za orodje. V zadnjem delu je utrjen teren.

Lokacija je odlična, odmaknjeni v naravo, po drugi strani pa je hitro dostopnost do mesta, kot naprej. Hiša je vseljiva s 01.05.2020. Lepo vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje!

 

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi