Podravska, Kidričevo

420.000 €

Poslovni prostor|Industrijski objekt|Velikost: 1536 m2|Velikost parcele: 1956 m2|Leto gradnje: 1960|Leto obnove: 2020|Šifra oglasa: 1296

Podroben opis

 Na odlični lokaciji, v središču industrijske cone Kidričevo, je na prodaj poslovno stanovanjska stavba, z urejenim dostopom ter z lastnim, ograjenim parkiriščem.

Objekt, grajen leta 1970, je bilo obnovljen 2000, obsega eno etažo ter je razdeljen na proizvodno skladiščni del  ter pisarne. Skupne uporabne površine je 880 m². Proizvodno skladiščni del je razdeljen na tri dele, ki so med seboj ločeni s pregradnimi stenami in drsnimi vrati. Glavni prostor je velik 394 m², ostala dva 146 m² in 71 m². K proizvodnim prostorom pripadajo tudi garderoba in sanitarije. Pisarniški del je razdeljen na tri pisarne (  velikosti 24, 19, 10 m2), ki jih povezuje hodnik, v nadaljevanju je razstavni salon (24m2) s kuhinjo ter ženske in moške sanitarije. Pisarne so moderne, svetle in se prodajajo s pisarniško opremo.

Proizvodno – skladiščni prostori so svetli,  okni ter možnostjo reorganiziranja prostorov brez velikih stroškov glede na dejavnost in želje novega lastnika. Tla so betonska. V pisarnah je po tleh keramika, okna so iz pvc materiala, ogrevanje je na centralno. Stavba je priključena na vse priključke ( elektrika, vodovod, kanalizacija in telekomunikacije) redno vzdrževana, z moderno arhitekturo in lastnim parkiriščem v velikost 1.627  m². Poslovni objekt prav zaradi odlične arhitekture in lokacije ponuja vrsto priložnosti za različne dejavnosti tako proizvodne, skladiščne, trgovske kot storitvene. Lastno parkirišče, bližina avtoceste, urejena, industrijska cona, so odlična priložnost tako za investicijo, kot izvajanje lastne dejavnosti za ambiciozne podjetnike in podjetja.

Vljudno vabljeni!

 

Dodatno

  • Dodatno
    Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.

Kontaktirajte agenta

Irena Furek

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi