Podravska, Rače - Fram

109.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 112.6 m2|Velikost parcele: 904 m2|Leto gradnje: 1980|Energetski razred: E|Šifra oglasa: 1300

Podroben opis

Samostojna hiša z garažo je bila vseljena leta 1990, in se nahaja sred urbanega naselja Fram pri Mariboru, nekoliko v hribčku.

Hiša je zasnovana atrijsko in obsega predprostor, hodnik, samostojni wc, garderobo, prostorno dnevno sobo z izhodom na zelenico, iz dnevne prehajamo v jedilnico in kuhinjo, ki sta v enem. V nadaljevanju je spalni del, kjer so tri sobe in kopalnica. V sobah po tleh položen parket, ostalo v keramiki. Hiša je v celoti opremljena. Urejene napeljave za elektriko, tudi trofazno, vodo, telefonijo, kabelsko, kanalizacijo. Ogrevanje urejeno centralno s pečjo na kurilno olje ter s pečjo na drva, v dnevni dodatna kaminska peč, nameščena tudi klima, ki je primerna za ogrevanje v prehodnem obdobju, kot za hlajenje v letnem času. Z zunanje strani se vstopa v garažo ter kurilnico, prostori še potrebni finalizacije. Bivalni prostori so nekoliko večji od podatkov GURS-a.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z valovitkami. Vgrajeno stavbno pohištvo v leseni, še prvi izvedbi, fasada klasična. Stropna plošča iz rapida, na zgornji strani izolirana s tervolom. V osrednjem delu mansarde še pohodno, bi bilo mogoče izdelati dodatne prostore, možnost izvedbe stopnišča od znotraj, kot od zunaj.

Zemljišče obsega 904 m2 in je skoraj povsem ravno, dovozna pot utrjena, preostalo predstavlja zelenico, zelenjavni vrt, zasajenih nekaj sadnih dreves. Lokacija je odlična, v objemu narave, odmaknjena od vrveža, po drugi strani pa ste lahko zelo hitro na avtocesti, cca 1km,  do bližnje trgovine, osnovne šole cca 500m.

Hiša je vzdrževana v okvirih zmožnosti, zagotovo potrebna določenih obnov, izboljšav, vendar se nahaja na dobri lokaciji, sama razporeditev objekta je zelo dobra, s svetlimi prostori, tako, da čaka na novega kupca, ki ji bo dal nov željen izgled.

Vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Dodatno
    Vrt Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi