Podravska, Kidričevo

150.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 154.8 m2|Velikost parcele: 1971 m2|Leto gradnje: 2008|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1301

Podroben opis

Atrijska, samostojna hiša, z garažo z dvema parkirnima mestoma se nahaja sred urbanega naselja Pleterje, v občini Kidričevo.

Hiša je bila vseljena leta 2011 in obsega predprostor, hodnik, samostojni wc za goste, kuhinjo z jedilnico, povezano z zelo prostorno dnevno sobo, v nadaljevanju je pralnica, tri sobe ter kopalnica. V hiši položeni v sobah laminati, ostalo v keramiki. Hiša je delno opremljena, oprema po dogovoru. Iz predprostora se prehaja v garažo, z dvema parkirnima mestoma ter kurilnico. Urejene napeljave za elektriko, tudi trofazno, vodo, telefonijo, kabelsko, kanalizacijo. Ogrevanje urejeno centralno, delno tudi talno s pečjo na trdo gorivo.

Hiša je klasične opečne, protipotresne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z betonsko kritino. Vgrajeno stavbno pohištvo v PVC, dvoslojni izvedbi, z roletami, vhodna vrata ter rolo vrata v garažo prav tako v PVC izvedbi. Fasada ima 16 cm stiroporno izolacijo.

Zemljišče obsega 1.971 m2 in je skoraj povsem ravno, pozidljivo, dovozna pot tlakovana, preostalo predstavlja zelenico, parcela je ograjena. Lokacija je odlična, v objemu narave, odmaknjena od vrveža, po drugi strani pa ste lahko zelo hitro na avtocesti in naprej. Vse potrebno za vsakodnevno življenje v Lovrencu in bližnjem Kidričevem.

Hiša je bila dobro grajena, ima funkcionalno razporeditev, potrebna še manjših finalizacij, prenov, ki pa daje ravno kupcu možnost, da si jo uredi po svojem okusu ter si ustvari prijeten dom. Dodatno vrednost daje nepremičnini zelo velika parcela, ki jo je moč oddeliti ali pozidati.

Vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Dodatno
    Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi