Savinjska, Štore

215.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 151.2 m2|Velikost parcele: 633 m2|Leto gradnje: 2009|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1307

Podroben opis

Opremljena samostojna hiša, skupne izmere 151,2 m2 (P+M), finalizirana 2018, še ne vseljena, se nahaja sred gričevnatega naselja Javornik, v občini Štore.

Hiša obsega vhodni prostor - hodnik, večnamensko sobo, wc za goste, kurilnico (s svojim vhodom), v osredju pa  kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem z urejenim izhodom na teraso. Tlaki v gotovem hrastovem parketu, v dnevni sobi toplozračni kamin (Nordica). Leseno stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahajajo tri sobe z izhodi na balkon, ter prostorna kopalnica. Tlaki v gotovem parketu iz ameriškega oreha, prav tako stopnice, kopalnica v keramiki. Urejene napeljave za elektriko (tudi III. fazno), vodo, zgrajena čistilna naprava, nameščena klima v pritličju, v mansardi izvedena predinštalacija. Ogrevanje v pritličju talno in radiatorsko, dočim v mansardi samo radiatorsko, preko peči na pelete. Izveden plinohram, tako, da je puščena tudi dodatna možnost ogrevanja.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z betonsko kritino, vgrajeno ima stavbno pohištvo v PVC, dvoslojni izvedbi, z senčili, izvedena fasada s 15 cm  stiroporno izolacijo, v sled česar je tudi manjša poraba za ogrevanje.

Ob hiši stoji pomožni objekt v tl. izmeri cca 42 m2 (K+P), kjer je urejena garaža za dva avtomobila, z rolo vrati na el. pogon, ob objektu so speljane stopnice, ki vodijo v pol kletno etažo, kjer se nahaja večnamenski prostor za druženje, puščeni vsi priključki za namestitev kuhinje, prav tako urejena kopalnica.

Parcela obsega 633 m2 in je pretežni del ravna, možnost ureditve vrta, zasaditve sadnega drevja, obdajajo jo zelo lepo urejeni, številni podporni zidovi, z ograjo, dovoz v izmeri cca 80 m2 je asfaltiran. Do hiše vodi v celoti asfaltirana cesta. Sama lokacija Vam ponuja odmik v naravo, po drugi strani pa ponuja hitro dostopnost do mesta Štore, le nekaj minut vožnje, ter naprej do Celja...

Veliko vloženega truda, da je parcela v griču postala v celoti funkcionalna in tako lepo urejena. Hiša ponuja prijetno in kakovostno bivanje, pripravljena na vselitev, tako, da vabljeni k ogledu, v objem narave in miru.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Terasa Klet Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  Kamin Talno gretje Biomasa
 • Luksuz
  Klima Bližina narave Lep razgled

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803