Podravska, Dornava

167.920 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 144 m2|Velikost parcele: 628 m2|Leto gradnje: 2020|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1312

Podroben opis

Moderna arhitekturna zasnova (z ravno streho), urejena infrastruktura in izjemna lokacija!

Sodobno zasnovano naselje enodružinski hiš, v treh nizih se nahaja na obrobju naselja Dornava, v objemu narave, nedaleč od mesta Ptuj, ki je oddaljeno cca 6 km. Naselje odlikuje moderna arhitektura, urejena infrastruktura ter dobra lokacija z vso družbeno infrastrukturo v neposredni bližini, saj je osnovna šola in vrtec ter zasebna glasbena šola le nekaj korakov proč. Dornava ima tudi svojo trgovino, pošto, osebnega zdravnika, zobozdravnika, bankomat, večnamensko dvorano, igrišča ter kulturne znamenitosti (baročni dvorec Dornava).

Hiša tip A obsega dve etaži P+N, pritličje zajema vhod – predprostor, samostojni wc, kurilnico, dnevno bivalni del, kuhinjo, jedilnico ter dnevno povezano v en prostor. Iz jedilnice in dnevne urejen izhod na teraso. V nadaljevanju je kabinet. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja starševska spalnica s svojo kopalnico, tri sobe ter dodatna kopalnica. Dnevno bivalni deli, kot terase so obrnjeni na jug.

Hiše bodo klasične opečne gradnje, postavljene na temeljni ploščI, z ravno streho (s 30 cm izolacijo), krito s Siko ali podobnim materialom, ter finaliziranimi kleparskimi deli. Vgrajeno stavbno pohištvo, v PVC izvedbi, troslojni, z Al zunanjimi žaluzijami (vse večje okna na el. pogon), ter vgrajenimi notranjimi in zunanjimi policami iz umetnega kamna. Vhodna vrata v Al izvedbi proizvajalca Pirnat ali podobno.  Fasada bo izvedena z 20 cm stiroporno izolacijo. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telekomunikacijo, kanalizacijo, odvodnjavanje meteornih voda ter lovilci olj. Prav tako izvedene predinštalacije za rekuperacijo, klimo, varovanje. Ogrevanje v celoti talno.

Hiše v IV. gradbeni fazi bodo izgotovljene do položitve talnih oblog, notranjih podbojev, vrat, zaključnega opleska, namestitve el. stikal ter toplotne črpalke (ponuja se pomoč pri naročilu z ureditvijo subvencije).

Zemljišče obsega 628 m2, je povsem ravno, bo zatravljeno, tlakovano parkirišče ter terasa. V celoti bo zemljišče ograjeno z ograjo Kočevar ali podobno, z masivnimi vrati (dolžine cca 5m) na vhodu na daljinsko vodenje.

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški , odlično lokacijo, obdano z naravo.

Cena za hiše tipa A, v III. gradbeni fazi, torej faza izgradnje pod streho, z urejenimi priključki znaša:

pri velikost parcele 628 m2          98.900,00 EUR.

Hiše se prodajajo po dogovorjeni zaključni gr. fazi z možnostjo pričetka gradnje v roku 3 mesecev po sklenitvi predpogodbe.

Pokličite, da se dogovorimo za informativni termin, da naredite prvi korak bližje k vašemu novemu domu, svetovali vam bomo ter ponudili pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

 

Kupec prost plačila za posredovanje pri nakupu nepremičnine.

Slike notranjosti so simbolične.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Telefon
  • Ogrevanje
    Talno gretje
  • Lega
    Jug

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi