Podravska, Ptuj

129.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 162 m2|Velikost parcele: 875 m2|Leto gradnje: 1998|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1333

Podroben opis

Opremljena, samostojna hiša, finalizirana leta  2000 se nahaja v mirnem delu naselja Krčevina pri Vurbergu, nedaleč iz mesta Ptuj (na relaciji Ptuj-Vurberk-Maribor). 

Hiša obsega tri etaže (K+P+M), v pritličju se nahaja predprostor, hodnik, z vgradno omaro, kopalnica s kadjo, velika dnevna soba, z izhodom na krito teraso, opremljena s kaminom ter klimo, v nadaljevanju jedilnica ter kuhinja, dnevno bivalni prostori med seboj lepo povezani in zelo svetli. Stopnišče obloženo z lesom nas vodi v mansardo kjer so tri sobe, in še nedokončan prostor, predviden za kopalnico. Iz večje sobe urejen izhod na veliko krito teraso ter balkon. Tudi v mansardi je nameščena klima. Stopnišče iz pritličja nas vodi v kletno etažo, kjer se nahaja hodnik, manjši prostor, predviden prostor za kurilnico, prostor, ki služi kot shramba ter večji večnamenski prostor, z urejenim izhodom na zadnji del parcele.  Urejene napeljave za elektriko, vodo, pretočno greznico, telefon do hiše. Izvedena napeljava za ogrevanje, vendar je potrebno namestiti radiatorje, kot centralno peč.

Hiša je grajena iz opečnih zidakov, klet del iz betonskih zidakov, krita z  lesenim ostrešjem ter betonsko kritino, fasada termopuc (cca 6 cm), vgrajeno stavbno pohištvo v PVC, dvoslojni izvedbi, z notranjimi senčili. Vhodna vrata, prav tako v PVC izvedbi.

Zemljišče meri  875 m2, in je v celoti pozidljivo, dovoz do hiše asfaltiran, v zgornjem delu ob cesti pretežno ravno, potem se teren spušča po hribu navzdol. Zasajenih nekaj sadnih dreves. Cesta, ki vodi do parcele je prav tako asfaltirana.

V bližini je OŠ Grajena. Sama lokacija ponuja odmik v naravo, po drugi strani pa hiter dostop naprej... Hiša je zelo očuvana in vzdrževana, saj se je v njej bivalo le občasno.

K predmetnemu zemljišču se drži še ena gradbena parcela v izmeri 917 m2, katero je moč kupiti po dogovoru.

http://www.m-nepremicnine.si/oglas/239488-prodaja-parcela-zazidljiva-podravska-ptuj

 

Lepo vabljeni k ogledu!

 

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Greznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi