Podravska, Ptuj

340.000 €

Poslovni prostor|Prostor za storitve|Velikost: 534.3 m2|Velikost parcele: 342 m2|Leto gradnje: 1949|Leto obnove: 1993 in kasneje|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1338

Podroben opis

V starem delu  mesta Ptuj se prodaja poslovni objekt, ki je bil zgrajen leta 1949, v večjem obsegu obnovljen l. 1993 ter kasneje, obsega tri etaže K+P+N.  Izkoriščena je tudi medetaža.  Objekt se drži drugih objektov.

V pritličju se nahaja več lokalov, sedaj preurejeni v pisarne, frizerski salon, kozmetični salon, v nadaljevanju skupni sanitarji. V medetaži gostinski lokal, ki obsega velik odprti prostor, kjer je postavljen šank, več mizic, priročna kuhinja, sanitarji za goste, prostori za zaposlene. Prostorno stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer je bilo več lokalov, pri nekaj lokalih umaknjene predelne stene, in sedaj predstavljajo galerijo. Po tleh položen kamen. V kletnih prostorih je nazadnje deloval nočni lokal.

Konstrukcija objekta je masivne gradnje z opeko, z izjemo kleti, ki je zgrajena iz kamna. Predelne stene so delno iz mavčno kartonskih plošč, delno iz siporeksa. Stropovi so izvedeni kot armiranobetonske plošče ali kot armiranobetonske plošče nad oboki v kletnih prostorih. Strešna konstrukcija je lesena, kritina opečna, fasada izvedena z ometom brez izolacijskega sloja. Vsa okna in vrata so lesene izvedbe. Zasteklitev je tipa termopan, senčila pa so vgrajena na južni in zahodni strani objekta.

Objekt je priključen na vodovodno, električno ter kanalizacijsko omrežje. Ogrevanje je izvedeno kot centralno, talno, s pečjo na mestni plin, v kombinaciji z ogrevanjem na elektriko.

Prostor pred vhodom objekta je asfaltiran, gre za javne površine, ki ponujajo možnost parkiranja.

Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki ga izredno bogata zgodovina uvršča med bisere starih mest. Stari del mesta nas opominja, na našo preteklost, želeli bi, da se ta objekt obudi, da ponovno zaživi ter povsem služi svojemu namenu. Iščemo zgodbo, ki bo omogočala nekaj izjemnega ter dajala lokalnemu prostoru dodano vrednost ter ponos.

Vabljeni k ogledu!

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi