Podravska, Ptuj

120 €/m2

Parcela|Zazidljiva|Velikost: 8000 m2|Velikost parcele: 8000 m2|Šifra oglasa: 1356

Podroben opis

Prodaja se stavbno zemljišče, v izmeri cca 8.000 m2, ki se nahaja na odlični lokaciji ob naselju blokov v Rabelčji vasi, na Ptuju.

Zemljišče se nahaja v območju stanovanj, in sicer v območju stanovanjskih površin (SS), ki so namenjene bivanju brez ali s spremljajočimi dejavnostmi. Enota urejanja prostora: Ljudski vrt: LV06 Ptuj – Rabelčja vas – severozahod. Zemljišče se nahaja na območju kjer poseg v prostor ureja Odlok o sprejemu zazidalnega načrta Rabelčja vas – severozahodni del P11-S6/II (Uradni vestnik občin Ormož in Ptuj, št. 16/94) ter Odlok o Občinskem prostorskem načrtu Mestne občine Ptuj (Uradni vestnik Mestne občine Ptuj, št. 10/15, 8/16) . Po veljavnem zazidalnem načrtu je predvidena gradnja individualnih poslovno stanovanjskih, vrstnih hiš, s povezovalno infrastrukturo.  V primeru gradnje za drugi namen je potrebna sprememba oziroma izdelava OPPN-a.

Do predmetnega zemljišča vodi občinska cesta. Zemljišče se bo na željo kupca odmerilo, manjši del parcele bi lastniki obdržali.

Mesto Ptuj se razvija in širi, kmalu tudi na tem območju, ki ima veliko potenciala zaradi same lokacije in bližine centra mesta ter potrebne infrastrukture za vsakodnevno življenje, ki je le nekaj korakov proč. Z zemljišči blizu mesta smo omejeni, ravno ta nam prinašajo najdragocenejše »čas«. Naj bo to vaš izziv za dodano vrednost našemu mestu ter priložnost številnim družinam, ki iščejo svoj novi dom.

Vabljeni k ogledu!

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

    Kontaktirajte agenta

    Milena Jančič

    nepremičninska svetovalka z licenco

    02 798 07 50 031 310 803

    Morda bi vas zanimalo tudi