Podravska, Dornava

98.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 144 m2|Velikost parcele: 608 m2|Leto gradnje: 2020|Šifra oglasa: 1368

Podroben opis

Moderna zasnova novogradnja, z ravno streho, v III. gradbeni fazi.

Sodobno zasnovano naselje enodružinski hiš, v treh nizih, se nahaja na obrobju naselja Dornava, v objemu narave, nedaleč od mesta Ptuj, ki je oddaljeno cca 6 km. Naselje odlikuje moderna arhitektura, urejena infrastruktura ter dobra lokacija z vso družbeno infrastrukturo v neposredni bližini, saj je osnovna šola in vrtec ter zasebna glasbena šola le nekaj korakov proč. Dornava ima tudi svojo trgovino, pošto, osebnega zdravnika, zobozdravnika, bankomat, večnamensko dvorano, igrišča ter kulturne znamenitosti (baročni dvorec Dornava).

Hiša tip A obsega dve etaži P+N, pritličje zajema vhod – predprostor, samostojni wc, kurilnico, dnevno bivalni del, kuhinjo, jedilnico ter dnevno povezano v en prostor. Iz jedilnice in dnevne urejen izhod na teraso. V nadaljevanju je kabinet. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja starševska spalnica s svojo kopalnico, tri sobe ter dodatna kopalnica. Dnevno bivalni deli, kot terase so obrnjeni na jug.

Hiša je klasične opečne gradnje, postavljena na temeljni ploščI, z ravno streho (s 30 cm izolacijo), krita s Siko ali podobnim materialom, ter finaliziranimi kleparskimi deli. Urejeni priključki za vodo, elektriko. Izgotovljenost v III. gradbeni fazi, ki ponuja hitro finalizacijo ter možnost vselitve. 

Zemljišče obsega 608 m2, in je povsem ravno, odprto, sončno lego.

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški, odlično lokacijo, obdano z naravo.

Pokličite, da se dogovorimo za informativni termin, da naredite prvi korak bližje k vašemu novemu domu.

Kupec prost plačila za posredovanje pri nakupu nepremičnine.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi