Podravska, Ptuj

550 €/mesec

Stanovanje|4-sobno|Velikost: 83 m2|Leto gradnje: 1985|Energetski razred: V izdelavi|Šifra oglasa: 1373

Podroben opis

Oddaja se opremljeno stiri sobno stanovanje v IV. nadstropju večstanovanjskega bloka na Ul. 5. prekomorske  na Ptuju.

Stanovanje obsega vhod – hodnik, sobo, wc, kuhinjo z jedilnico, povezano z dnevno sobo. Iz jedilnice in iz dnevne sobe urejen izhod na balkon.  Iz dnevne sobe vodi stopnišče v mansardo, kjer se nahaja hodnik – dve sobi, kopalnica s tušem. Stanovanje je izredno svetlo, lepo razporejeno. Po tleh položen parket, v hodniku, kopalnici keramika Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, optiko. Ogrevanje centralno, preko toplovoda, nameščeni kalorimetri. Nameščena tudi klima, ki se lahko ob prehodnem obdobju uporablja tudi za gretje.. K stanovanju pripada prostorni kletni prostor. Možnost dogovora za parkirišče v kletni etaži rdečega bloka.

Stanovanje je bilo generalno prenovljeno pred leti, lepo vzdrževano, na novo prepleskano. Prenovljen tudi sam blok – streha, fasada, vhod…

Lokacija je odlična, saj je do vse infrastruktura za življenje le nekaj korakov proč, prav tako številne možnosti za sprehode, šport ter prosti čas.

V samo stanovanje so se vgrajevali kvalitetni materiali, vloženega veliko truda ter pozitivne energije. Vabljeni k ogledu, čaka vas prijeten dom.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803