Podravska, Ptuj

139.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 183.7 m2|Velikost parcele: 911 m2|Leto gradnje: 1975|Leto obnove: 2012|Energetski razred: C|Šifra oglasa: 1375

Podroben opis

Delno obnovljena medetažna hiša,  v skupni izmeri 183,70 m2 se nahaja na obrobju mesta Ptuj, s pogledom na Dravsko polje.

Hiša, opečne gradnje obsega več etaž in sicer v prvi - kletni etaži se nahaja večnamenski prostor, kurilnica ter prostor za shranjevanje ozimnice. V drugi etaži – pritličju se nahaja garaža z vrati na el. pogon, glavni vhod, hodnik, čez nekaj stopnic prehajamo v tretjo etažo, kjer se nahaja kuhinja, jedilnica in dnevna z urejenim izhodom na balkon, vsi prostori so prehodni in med seboj funkcionalno povezani, v isti etaži je tudi samostojni wc. V četrti etaži se nahajata dve sobi ter kopalnica. Peta etaža je generalno obnovljena in zajema kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem, iz dnevne urejen izhod na čudovit balkon, kopalnico, večjo ter manjšo sobo, v celoti urejeno talno ogrevanje. Dodatno od zunaj urejen posebej vhod v zgornjo stanovanje. Tlaki v kvalitetni keramiki ter laminatu. Notranja oprema je predmet posebnega dogovora. Urejene so napeljave za elektriko, vodo, telefon, kanalizacijo. Ogrevanje centralno, s pečjo na kurilno olje ali na drva. Energetski razred C, v sled česar so tudi manjši stroški ogrevanja. Na hiši se je menjala kritina leta 2008 in sicer v pločevinasti izvedbi, na novo je bilo podeskano ter izolirano (25 cm). Leta 2012 so bila vgrajena nova okna, v PVC  izvedbi (troslojna), z Al. roletami. Istega leta je bila izvedena tudi nova fasada s 16 cm stiroporno izolacijo. 

Parcela meri skupno 911 m2 in je v rahlem nagibu. Dovozna pot k hiši utrjena. 

Lokacija sama ponuja mir in naravo, pogled na Dravsko polje, po drugi strani pa hiter dostop do mesta ter vse potrebne infrastrukture.

Hiša je sedaj urejena v dvostanovanjsko,  lahko se tudi uredi nazaj v enostanovanjsko ali v poslovno stanovanjsko. Ima pridobljeno uporabno dovoljenje.

Lepo vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon Vrt Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi