Pomurska, Radenci

129.900 €

Hiša|Vrstna|Velikost: 122 m2|Velikost parcele: 278 m2|Leto gradnje: 1880|Leto obnove: 1998 -2014|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1381

Podroben opis

Prodaja se vrstna hiša z delom gospodarskega poslopja v samem centru Radenc.

Vrstna hiša je bila v celoti obnovljena med letom 1998 in 2014, hiša obsega dve etaži, P+M, pritličje zajema prostoren vhodni prostor, spalnico, kopalnico s tuše, shrambo. Kuhinjo, dnevno ter jedilnico v enem z izhodom na teraso. V dnevni urejen kamin, ki daje prostoru veliko dodano vrednost. Prostori so svetli in lepo, razgibano razporejeni. Po tleh položena keramika, v spalnici venil. Stopnišče nas vodi v mansardo kjer se nahaja osrednji del – kuhinja z jedilnico, povezana z dnevno sobo, v nadaljevanju spalnica ter kopalnica ter manjša shramba. Po tleh položena keramika, v spalnici laminat. Oprema po posebnem dogovoru. Urejene napeljave za vodo, elektriko, telefonijo, kabelsko ter kanalizacijo. Ogrevanje v celoti talno, v pritličju preko kamin, v mansardi el. talno.

Hiša je starejše gradnje, vendar kot omenjeno je bila v celoti generalno prenovljena, krita z Bramac-om v l. 1998, takrat se je naredila tudi nova fasada z 10 cm stiroporno izolacijo, tako, da so zdaj zunanje stene debeline skoraj 50 cm. Izolacija stropov v mansardi cca 25 cm. Vgradilo se je tudi leseno stavbno pohištvo, lesena vhodna vrata, lesena, dvoslojna okna, z roletami, nekaj oken v mansardi v PVC izvedbi. Tudi elektro instalacije so se na novo napeljale, prav tako so bili obnovljeni tlaki, dimnik. Dela so bila skrbno načrtovana in lepo narejena. Kasneje se je k hiši naredil še nadstrešek za postavitev enega avtomobila.

Hiša je iz ene strani povezana z objektom, zemljišče okrog objektov pa je skupno, po dogovoru razdeljeno, da ima vsak svoj zelenjavni vrt, prav tako ima vsak svoj del gospodarskega poslopja, predmetni v izmeri cca 21,5 m2 se uporablja za shranjevanje drv,  vrtnega ter ostalega orodja.

Lokacija je odlična, v samem centru, kar omogoča, da lahko peš, torej nekaj korakov proč dosežete vso potrebno infrastrukturo za vsakodnevno življenje. Prav tako ste iz Radenc hitro v Gornji Radgoni, sosednji Avstriji… Zelo blizu je Zdravilišče Radenci: https://www.sava-hotels-resorts.com/si/zdravilisce-radenci/termalno-kopalisce 

Hiša je primerna za bivanje ene ali dveh družin, skratka vabljeni k ogledu, kjer vas morebiti čaka nov, prijeten dom.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Dodatno
    Terasa
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Kamin Talno gretje

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803