Podravska, Ptuj

165.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 321 m2|Velikost parcele: 1799 m2|Leto gradnje: 1972|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1383

Podroben opis

Delno opremljena samostojna hiša v tlorisni izmeri 107 m2 se nahaja v urbanem naselju, oddaljenem le cca 2,5 km iz centra mesta Ptuj.

 

Hiša je bila dograjena v letu 1972 ter obsega več etaž (P+N+M), kje so organizirana tri stanovanja. Pritličje zajema vhod, nekaj stopnic nas vodi do predprostora, hodnika iz katerega vstopamo  v kopalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo iz katere se vstopa v spalnico, v nadaljevanju še spalnica. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se razpored ponovi, razen kopalnica in wc sta ločena. Zelo podobna razporeditev je v mansardi, kjer je kopalnica, kuhinja, manjša dnevna iz katere prehajamo v dve manjši sobi na vsako stran ter v nadaljevanju še spalnica. Po tleh je v sobah parket, v kuhinjah laminat, topli pod, ostalo keramika. Hiša je delno podkletena, kjer se nahaja shramba in kurilnica. Urejene napeljave za elektriko (ločen števec za N, P in M skupaj), vodo (en števec), telefonijo, kabelsko ter kanalizacijo. Ogrevanje je v pritličju in nadstropju centralno s pečjo na kurilno olje ali drva. Mansarda je bila izgotovljena kasneje in ima ogrevanje na elektriko.

 

Hiša se je vzdrževala po zmožnostih, v letu 2009 delno obnovljena kritina, sedaj je hiša kratek čas nenaseljena.

 

Zemljišče meri skupno 1.799 m2 in je povsem zazidljivo, ravno, z odprto JZ lego.  Za hišo se nahaja zelo velik nadstrešek, ki se lahko tudi odstrani. S tem se za hišo ustvari veliko dvorišče oziroma možnost odmere parcele, ki bi se lahko tudi samostojno prodala.

 

Sama lokacija je odlična, saj je nedaleč trgovina, šola in vse potrebno za vsakodnevno življenje, prav tako številne možnosti za sprostitev, sprehode...

 

Nepremičnina ponuja številne izzive, kot možnosti zato lepo vabljeni k ogledu.

 

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi