Podravska, Ptuj

189.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 258 m2|Velikost parcele: 699 m2|Leto gradnje: 2012|Energetski razred: Izračun ni mogoč|Šifra oglasa: 1385

Podroben opis

Samostojna hiša finalizirana do položitve talnih oblog, notranjih podbojev in vrat ter peči za ogrevanje se nahaja le nekaj minut vožnje iz centra mesta Ptuj. Hiša obsega tri etaže in sicer K+P+M, pritličje zajema vetrolov, hodnik iz katerega vstopamo v osrednji del, v L obliki, kjer je predvidena kuhinja, jedilnica ter dnevna soba. Iz predvidene kuhinje in jedilnice urejen izhod na krito teraso.  V nadaljevanju prostorna kopalnica.  Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer so predvidene tri sobe ter kopalnica (še potrebno zapiranje stropov). Kletna etaža obsega veliko garažo za dva avtomobila (dvojna rolo vrat na el. pogon), tehnični prostor – kurilnico ter shrambo.

Hiša je grajena iz zidakov, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino, vgrajeno ima leseno stavbno pohištvo, v dvoslojni izvedbi (Glin Nazarje). Izvedena fasada s 15 cm izolacijo, kletni del objekta z 10 cm izolacijo ter obložen s kamnom. Ogrevanje je centralno, s talnim ogrevanjem, v kleti radiatorsko. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telekomunikacije pripeljane na parcelo, izvedena lastna čistilna naprava – potrebna priključitev. Hiša je bila dograjena do te faze v letu 2012.

Zemljišče obsega skupno 699 m2 in predstavlja ohišnico, ki je pred hišo v višjem nivoju sosednjega zemljišča podprta z zidom, ki je obložen s kamnom, tako da tlakovan del, omogoča funkcionalno izrabo tudi za manipulacijo ter parkiranjem večih vozil.

Sama lokacija je odlična, saj je vse zelo blizu, do mesta le nekaj minut vožnje, prav tako do priključka na avtocesto. Pa vendar nekoliko odmaknjeni v naravo, vstran od vsakodnevnega vrveža. Hiša je v fazi, ki omogoča hitro finalizacijo, prav tako, da ji daste svoj pečat ter si finalna dela naredite po svoje.

Lepo vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

 

Dodatno

  • Dodatno
    Terasa
  • Priključki
    Elektrika

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi