Podravska, Hajdina

145.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 378.5 m2|Velikost parcele: 939 m2|Leto gradnje: 1980|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1386

Podroben opis

Samostojna hiša se nahaja v urbanem naselju, v Zgornji Hajdini, le nekaj kilometrov iz mesta Ptuj.

Hiša obsega tri etaže K+P+N.

Pritličje obsega predprostor s stopniščem, v nadaljevanju hodnik iz katerega stopamo v samostojni wc, kopalnico, kuhinjo povezano z jedilnico z izhodom na balkon, prav tako lahko prehajamo iz jedilnice v zelo prostorno dnevno sobo, kjer je prav tako izhod na balkon. Naprej še velika spalnica z izhodom na balkon ter otroška soba. V nadstropju se razporeditev ponovi. Po tleh v vseh sobah položen parket, v kuhinji topli pod, v hodniku, sanitarijah keramika.  Notranja oprema po dogovoru. Stopnišče nas vodi v neizdelano mansardo, kjer je plošča, na njej izolacija ter leseni podest. Kletna etaža obsega garažo za dva avtomobila, kurilnico, priročno delavnico, prostor za deponijo, ter zelo velik prostor za druženje, ki je sedaj razdeljen s pohištvom.  Iz garaže se vstopa v poglobljeno klet. Urejene napeljave za elektriko (tudi za III. fazno - v vseh prostorih), vodo, telefon, kabelsko, kanalizacijo, optika speljana do hiše. Pred hišo studenec. Ogrevanje centralno s pečjo,  na olje ali drva. Peč je bila nova okrog leta 2011.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino, na novo v letu 2009. Stavbno pohištvo še prvo, vzdrževano, v leseni izvedbi - termopan, z roletami, fasada Teranova.

Zemljišče meri 939 m2, je povsem zazidljivo, ravno in je dobro organizirano, možnost vrta, prav tako zimskega vrta. Ob hiši manjša lopa za orodje ter lesena garaža, pred hišo lesena garaža za dva avtomobila, z el. rolo vrati, s podaljšanim nadstreškom za dva avtomobila.   Garaža ter nadstrešek se lahko spremenita v odličen prostor za druženje. Sama lokacija je odlična, saj je do centra mesta Ptuj le nekaj kilometrov, vse je res zelo blizu (Hajdina, Kidričevo), prav tako ste hitro do avtoceste.

Hiša je lepo ohranjena ter vzdrževana,  lepo vabljeni k ogledu. Priporoča se nakup večjim družinam ali dvema družinama ali kot investicijo za oddajanje.

 

Kupec prost plačila za posredovanje!

 

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Olje Drva
  • Luksuz
    Bližina narave

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi