Podravska, Ptuj

149.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 176.8 m2|Velikost parcele: 668 m2|Leto gradnje: 1986|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1393

Podroben opis

Samostojna hiša se nahaja v urbanem naselju, nedaleč iz centra mesta, cca 3 km.

Obsega vhod, prostor za obiske, z manjšo kuhinjsko nišo, samostojni wc, nekaj stopnic više nas vodi pot do kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, ki ima urejen izhod preko balkona na zadnji del parcele, naprej je spalnica, otroška soba, še ena soba, kjer je zdaj jedilnica, kopalnica. Po tleh položen parket, v hodniku vinil, sanitarije v keramiki. Notranja oprema po dogovoru. V kletni etaži se nahaja večnamenski prostor, velik prostor za druženje, s šankom, kurilnica, deponija za olje. Po tleh položena keramika. Urejen priključek za vodo, elektriko (tudi III. fazno), telefon, kabelsko, kanalizacijo, mestni plin ob parceli. Ogrevanje centralno s pečjo (staro cca 5 let) na kurilno olje ali na drva.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita s pločevino, na novo v letu 2009. Fasada ima 10 cm izolacijo, izvedena leta 2005, vgrajena še prva lesena okna, termopan, bila obnovljen pred 10 leti, z roletami . Znotraj bili pred leti vgrajeno novi podboji in vrata, prav tako kopalnica.

Ob hiši stoji garaža in prostor za shranjevanje, ter nedaleč vstran vrtni nadstrešek. Zemljišče je povsem ravno, za hišo urejen vrt.

Hiša je lepo vzdrževana, ponuja odmik iz vrveža, a hkrati dobro prometno povezana do mesta Ptuj, kot avtoceste. Zelo blizu je trgovina, avtobusna, železniška postaja…

Pogoj prodaje je zamenjava z doplačilom za manjše stanovanje, v pritličju ali I. nadstropju na Ptuju.

Vselitev po dogovoru. Lepo vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi