Podravska, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sv. Trojica v Slovenskih Goricah

124.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 224 m2|Velikost parcele: 3057 m2|Leto gradnje: 1975|Šifra oglasa: 1410

Podroben opis

Delno opremljena samostojna hiša, gospodarski poslopji se nahajajo v ne strnjenem naselju Osek, v Občini Sveta Trojica v Sl. Goricah.

Hiša je bila dograjena leta 1977 in obsega tri etaže, pritličje obsega vhod, nekaj stopnic više manjši hodnik iz katerega vstopamo v samostojni wc, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, povezano z veliko dnevno sobo, iz obeh prostorov urejen izhodom na balkon. V nadaljevanju spalnica. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer je kopalnica, kuhinja z jedilnico, povezana z shrambo, dnevno sobo, prav tako urejen izhod na balkon, v nadaljevanju spalnica. Po tleh v pritličju položen laminat ter keramika, v nadstropju parket ter keramika. Kletna etaža obsega prostorno garažo, kurilnico, shrambo in večji večnamenski prostor. Urejene napeljave za elektriko (tudi III. fazno), vodo, telefon, ponikalnico. V vsaki bivalni enoti nameščena klima. Ogrevanje centralno s pečjo na drva.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino. Vgrajeno stavbno pohištvo v leseni izvedbi, še prvi. Izvedba fasade z klasičnim ometom. V pritličju obnovljena kopalnica v letu 2012.

Ob hiši stojita gospodarski poslopji, starejše je bilo grajeno v letu 1955, v izmeri 208 m2, in je potrebno generalne prenove, drugo je bilo grajeno v letu 1987, v izmeri 47 m2 in kasneje dograjeno, vendar še ne finalizirano. Ter manjša nadstrešnica na dvorišču, ki ponuja kotiček za počitek in sprostitev.

Zemljišče meri skupaj 3.057 m2, je pretežno ravno ter se nahaja ob vaški asfaltirani cesti, tako, da je dovolj prostora za domačo samooskrbo.

Lokacija je odlična, v objemu narave, ponuja odmaknjenost od vsakodnevnega vrveža, pa vendar po drugi strani ste hitro v Sveti Trojici ter hiter dostop do avtoceste.

Nepremičnina je brez bremen, hitro vseljiva, tako, da čaka novega kupca, ki ji bo dal nov pomen ter bo spet zaživela.

Lepo vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda
  • Luksuz
    Klima

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi