Podravska, Ptuj

279.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 211 m2|Velikost parcele: 909 m2|Leto gradnje: 2008|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1411

Podroben opis

Moderno zasnovana atrijska hiša skupne izmere cca  211 m2 se nahaja na obrobju mesta Ptuj.

Hiša obsega predprostor z garderobo, samostojni wc, utility s stopniščem v klet, v osredju kuhinja, jedilnica ter dnevna v enem. Iz dnevne urejen izhod na čudovito krito teraso. Dnevno bivalni del je zelo svetel in prostoren. Na levo od vhoda kopalnica, spalnica ter dve otroški sobi. Tlaki v keramiki, spalne sobe v laminatu. Oprema je predmet posebnega dogovora. Stopnišče nas vodi v kletno etažo kjer se nahajajo trije prostori, ki so finalizirani, urejeni v pisarno, prostor za fitnes z sauno ter večnamenski prostor. Kletni prostori imajo svetlobne jaške ter imajo dnevno svetlobo.

Urejene napeljave za vodo, elektriko, telefon, optiko, prezračevalni sistem Lunos, kanalizacijo. Kmalu bo postavljena mestna razsvetljava ter asfaltirana dovozna cesta. Ogrevanje na energetsko varčne električne radiatorje, ki omogočajo minimalno porabo za samo ogrevanje, predvsem v sled kakovostne montažne gradnje (stroški na sezono znašajo cca 450 eur na kurilno sezono).

Hiša montažne gradnje »Marles«  je bila grajena leta 2008, krita z Bramacom, stavbno pohištvo v leseni izvedbi z zunanjimi Al senčili na električno vodenje, komarniki ter dodatnimi notranjimi senčili (žaluzijami). Dnevno bivalni prostori so opremljeni s klimo, ki pa se je uporabljala zgolj v ekstremnih temperaturah. Kletna etaža klasične opečne gradnje.

Parcela meri skupno 909 m2 in je v celoti ravna, ograjena (dvoriščna vrata na pogon), dvorišče pred hišo je v celoti tlakovano, preostalo zelo lepo urejena zelenica. Dvorišče ponuja v zadnjem delu dvorišča popolno zasebnost. Pred hišo, ob strani stoji nadstrešek za dva avtomobila (6x6m2) ter zaprt prostor, ki služi kot kolesarnica ter shramba za orodje (4x6 m2).  Ob terasi stoji manjša vrtna lopa v izmeri 10 m2. Možnost dogovora tudi o odkupu dodatnega zemljišča v izmeri 613 m2.

Lokacija ponuja mir, odmik v naravo po drugi strani pa hiter dostop do mesta - do centra mesta cca 1,5 km. Prav  tako le nekaj minut vožnje do AC priključka.  

Lepo vabljeni k ogledu, navdušeni boste.

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Elektrika
  • Luksuz
    Klima

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi