Podravska, Majšperk

84.900 €

Počitniški objekt|Vikend|Velikost: 103.4 m2|Velikost parcele: 1886 m2|Leto gradnje: 2001|Energetski razred: Ni potrebna (334. člen EZ-1)|Šifra oglasa: 1414

Podroben opis

Opremljen vikend se nahaja vrh griča, v naselju Janški vrh, s prečudovitim razgledom na sosednje griče, porasle z gozdom.

Vikend obsega tri etaže, nekaj stopnic nas vodi v visoko pritličje, ki ga obdaja balkon, vhod, dnevna, jedilnica in kuhinja v enem, s kaminsko pečjo, kopalnica. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je velik prostor z ležišči ter izhodom na balkon. Po tleh keramika, v mansardi itison. Kletna etaža ima svoj vhod, vstopamo v prostor za druženje ter vinsko klet. Ob kleti še shramba za orodje.  Zasnova je prijetna, domača, za hišo cisterna vode, 6000 l. Urejene napeljave za elektriko in vodo ter pretočno greznico.

Vikend je klasične opečne gradnje, klet iz betonskih zidakov, nadgradnja opečna, z lesenim ostrešjem, kritim s tegolo. Vgrajeno leseno stavbno pohištvo, z lesenimi polkni. Fasada – klasična za tisti čas.

Pred hišo manjša terasa, prostor za žar, niže terase z vinsko trto, cca 300 trsi, sorte Laški rizling in Sauvignon. Zasajenih nekaj orehov, najniže parcele manjši gozd.

Zemljišče meri skupno 1.886 m2, ter je v nagibu, skrbno obdelano.  Dostop do posesti nekaj sto metrov po utrjeni makadamski cesti, ki je plužena v zimskem času.

Lokacija ponuja mir, popolni umik v naravo, saj je vikend kot zadnji po tej poti. Skratka če ste radi v naravi, če radi gobarite, nabirate kostanje potem je to pravi raj, s prečudovitim razgledom na sosednje griče, ter cerkvico v Janškem vrhu.

Prva trgovina ter ostalo v bližnjem Majšpergu, ki je oddaljen cca 6 km. Prav tako ste hitro v Janškem vrhu, preko avtoceste, Kidričevega….

Lepo vabljeni k ogledu, ter na kozarček rujnega vina.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Greznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi