Podravska, Ormož, Lunovec

74.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 40 m2|Velikost parcele: 5395 m2|Leto gradnje: 1860|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1418

Podroben opis

Čudovita brunarica  ter starejša hiša se nahajata vrh griča v naselju Lunovec pri Veliki Nedelji.

Posest, ki je namenjena za preživljanje prostega časa, ter vir nabora energije obsega starejšo vinsko klet, obokano z opeko, h kateri je bil dograjen v enakem stilu predprostor, ki je namenjen za spravilo orodja za kletarjenje, z namenom, da se v vinski kleti ohranja primerna temperatura, v skupni izmeri cca 24 m2. Nad vinsko kletjo se je postavila lesena brunarica z manjšo krito teraso za posedanje, v izmeri cca 25 m2, v letu 1990. Brunarica je kot en prostor, kjer je kotiček za kopalnico, preostalo je kuhinja, jedilnica ter dnevna v enem, ki daje občutek domačnosti in pristnosti, po tleh položen laminat.

Okrog brunarice prelep ambient, niže utrjena zemljina za parkiranje večih avtomobilov, nekoliko više brunarica, naprej več kotičkov za posedanje ter kamin. V nadaljevanju gorice, na betonskih sohah, s cca 450 trtami, mešanih sort, z zasajenim okrasnim drevjem, grmičevjem, kot sadnim od češenj, orehov, sliv, marelic, višenj, kakija, hrušk, ribeza itn… Pod gorico se raztezajo še pašniki.  Zemljišče obsega skupaj 5.395 m2 zemljišča, je v celoti ograjeno.

Više od brunarice se nahaja starejša cimprača, ki obsega hodnik, kuhinjo ter eno manjšo ter eno večjo sobo z lončeno pečjo. V nadaljevanju s posebnim vhodom od zunaj še en prostor za shranjevanje.

Nepremičnini sta opremljeni z vodo, elektriko ter ponikalnico, telefon speljan do brunarice, optika ob cesti.

Tik ob nepremičnini speljana vaška asfaltirana cesta, ki je čiščena tudi v zimskem času. Do trgovine, šole, banke le cca 2 km, v bližnji Veliki Nedelji.

Lepo vabljeni k ogledu, v objem narave, miru, kjer gre čas navidezno malo počasneje…, kjer prevlada dobra volja, ter veselje, kar podkrepijo anekdote prodajalcev.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Dodatno
    Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Greznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi