Podravska, Gorišnica, Tibolci

94.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 150.8 m2|Velikost parcele: 3725 m2|Leto gradnje: 2021|Šifra oglasa: 1432

Podroben opis

Novogradnja, v III. gradbeni fazi se nahaja v naselju Tibolci, v občini Gorišnica.

Hiša ima dve etaži, prva etaža, ki je delno kot pol klet obsega vhodni prostor, tehnični prostor, wc za goste, kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem z izhodom na zelenico. Druga etaža obsega kopalnico ter tri sobe, ki imajo izhod na teraso.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino. Elektro omarica na meji parcele, vodo še je potrebno pripeljati iz sosednje parcele (urejena služnost), predvidena mala čistilna naprava. Hiša je v taki fazi, ki vam omogoča, da jo zaključite po svoje.

Na parceli v izmeri 1.671 m2 še stoji starejši objekt, ki je bil predviden za rušitev (sedaj služi kot skladišče). Potrebna ureditev dvorišča. Lokacija je bolj v ravninskem predelu Tibolc, mirna, ob vaški asfaltirani cesti, blizu je gozd, v nadaljevanju onstran vaške ceste še pašnik v izmeri 2.054 m2. Tako, da so vsi pogoji za domačo oskrbo, vrt, sadovnjak, njivo, domače živali…

Vsa potrebna infrastruktura za vsakodnevno življenje se v večini nahaja v bližnji Gorišnici, ki je oddaljena le nekaj minut vožnje.

Vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi