Podravska, Cirkulane

1.647.000 €

Poslovni prostor|Industrijski objekt|Velikost: 832.52 m2|Velikost parcele: 4578 m2|Leto gradnje: 2021|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1437

Podroben opis

Prodaja se nova poslovna industrijska hala na območju proizvodnih dejavnosti, v Občini Cirkulane.

Poslovno industrijska hala v pritličju obsega prostorno avlo s stopniščem, hodnik, sprejemno pisarno, tehnični prostor, jedilnico, skladišče, pisarno s pogledom na proizvodnjo, drugo skladišče, prostore s tuši, garderobo ter toalete. Iz garderobe urejen vhod v proizvodnjo halo, ki meri 607 m2, dim. cca 34,5 x 17,5 m, višine 6m. Proizvodnja hala ima za dovoz večjih materialov vrata dim. cca 4,35 x 4 m, ter druga klasična vrata za izhod iz proizvodnje hale. Stopnišče nas iz avle vodi v nadstropje, ki obsega sejno sobo, štiri pisarne, ena izmed teh, ki je največja s pogledom na proizvodno halo, v nadaljevanju arhiv, čajna kuhinja ter toalete.  Upravni del, ki je dvoetažen ima skupno 225 m2. Po tleh položena kvalitetna keramika. Prostori so delno opremljeni, predmet posebnega dogovora.

 

Objekt ima temeljno ploščo, debeline 25 cm, proizvodna hala je montažne jeklene gradnje , h kateri se drži upravni del s pisarnami ter potrebnimi prostori za proizvodnjo, ki pa je izveden v klasični opečni gradnji, z objekt je v celoti prekrit z izolirano pločevino. V upravnem delu vgrajeno stavbno pohištvo, v PVC, tri slojni izvedbi, s senčili. Urejene napeljave za elektriko, vodo, kanalizacijo. Ogrevanje v upravnem delu v celoti talno na toplotno črpalko. Pred-inštalacija za klimo, varovanje. Objekt še ni povsem dokončan, tako, da ga lahko zaključite po svojih potrebah, oziroma predvidenim zahtevam svoje dejavnosti.

Zemljišče meri skupno 4.578 m2, ki se nahaja ob povezovalni asfaltirani cesti, potrebna še ureditev okolice (izvedba ograje, asfaltiranje PM, ter manipulacijskih cest). Do bližnjega Ptuja in avtoceste cca 16 km.

 

Objekt je primeren za različne vrste poslovno, obrtne in industrijske dejavnosti, tako, da vabljeni k ogledu, morebiti vas čaka nov poslovni izziv!

 

V navedeni ceni je vključen 22% ddv, neto cena znaša 1.350.000 EUR.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi