Podravska, Maribor

169.900 €

Stanovanje|3-sobno|Velikost: 75.1 m2|Leto gradnje: 1980|Leto obnove: 2013|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1440

Podroben opis

Trisobno stanovanje, v skupni površini 75,1 m2 z balkonom se nahaja v II. nadstropju večstanovanjske stavbe, ki se nahaja v ulici Arnolda Tovornika v Mariboru.

Stanovanje neto bivalne površine 65 m2 obsega vhod – hodnik, sobo, kopalnico, v osredju dnevna soba in jedilnica, povezani s kuhinjo, iz jedilnice urejen izhod na lepo urejen balkon v površini 6,7 m2 z odprto vzhodno lego, urejeno senčenje balkona z žaluzijami. V nadaljevanju še spalnica. Po tleh položen parket, v kuhinji vinil, v kopalnici keramika. Notranja oprema po dogovoru (kuhinja z jedilnico je bila nova l. 2021). Urejene napeljave za elektriko, vodo (pl. se po št. oseb), možnost telefonije, interneta, optike, nameščena klima, ki tudi omogoča ogrevanje v prehodnem obdobju. Ogrevanje centralno iz skupne kotlovnice, nameščeni kalorimetri, stroški v zimski sezoni cca 80 eur/mesec. Stanovanje je dobro vzdrževano, obnovljena je bila kopalnica, pobrušeni parketi, na novo položen vinil v kuhinji, okrog l. 2016 so bila vgrajena okna v PVC dvoslojni izvedbi. K stanovanju pripada kletni prostor v površini 3,4 m2. Souporaba kolesarnice ter prostora za vozičke.

Stavba je prav tako dobro vzdrževana, obnovljen vhod, domofoni, fasada l. 2013, streha 2007.

Možnost parkiranja v kletni etaži – po dogovoru etažnih lastnikov ter možnost parkiranja pred stavbo.

Odlična lokacija, zelo miren okoliš, povezan z naravo, blizu je osnovna šola, vrtec, igrišča, ne daleč do trgovine ter samega centra mesta. Blizu izvoz na avtocesto.

Lepo vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi