Podravska, Ormož

131.400 €

Stanovanje|3-sobno|Velikost: 95.7 m2|Leto gradnje: 2022|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1451

Podroben opis

Trisobno stanovanje s teraso in PM pred objektom se nahaja v pritličju novo grajene večstanovanjske stavbe, ki se nahaja v Veliki Nedelji pri Ormožu.

 

Stanovanje v skupni izmeri 95,7 m2 obsega vhod - hodnik, sobo, kopalnico, utility (tehnični prostor, pralnico), konec hodnika dnevna soba, povezana z jedilnico in kuhinjo v enem, iz dnevne naprej še soba.  Iz sobe ter dnevne sobe urejen izhod na teraso, v izmeri 29,2 m2, ki je tlakovana, z odprto, sončno lego . Terasa je delno krita, prostorna, ponuja dodatni prostor za druženje in preživljanje prostega časa . V stanovanju po tleh položena keramika, ter vinil. Stanovanje je delno opremljeno z sanitarno opremo. Stanovanje je lepo razporejeno, izredno svetlo ter izpolnjuje vse standarde za udobno bivanje. K stanovanju pripada shramba, uporaba skupnih prostorov, tudi kolesarnice ter eno parkirno mesto pred objektom.

 

Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko. Ogrevanje je v celoti talno, preko toplotne črpalke, v sled česar so predvideni nizki stroški ogrevanja.

 

Moderno zasnovana stavba je klasične betonsko, opečne gradnje, z ravno streho in nasutjem, izvedena 20 cm izolacija fasade. Stanovanje ima svoj vhod od zunaj. V stanovanju so vgrajena okna, v PVC, trislojni izvebi, z žaluzijami na el. pogon.

 

Lokacija je res odlična, saj se v neposredni bližini nahaja vsa pomembna infrastruktura za vsakodnevno življenje. V kolikor si boste zaželeli športa, vam čudovita narava ponuja res številne možnosti od sprehoda, kolesarjenja…

 

Stanovanje je pripravljeno na vselitev.

 

Vljudno vabljeni k ogledu, navdušeni boste!

 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Lega
    Jug

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi