Podravska, Ptuj

219.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 168 m2|Velikost parcele: 550 m2|Leto gradnje: 2023|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1454

Podroben opis

Pričetek prodaje enodružinskih hiš, v IV. gradbeni fazi, v novi soseski, ki je oddaljena le 1,5 km od avtoceste, v občini Videm pri Ptuju.

 

Sodobno zasnovano naselje hiš nastaja v ne strnjenem delu naselja, ki ga obdajajo polja, z željo ponuditi mirno, družinsko bivalno okolje. Naselje se ponaša z ravnico, odprto, sončno lego, obdano s čudovito naravo, kar omogoča popolni umik iz vsakodnevnega vrveža. Vse hiše imajo enako tlorisno zasnovo, ali pa so med sabo zrcalne. 

Hiše v izmeri 130 m2 imajo dve etaži, pritličje obsega vhod – predprostor z garderobo, samostojni wc, tehnični prostor, kopalnico ter dnevno bivalni prostor – kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem, z urejenim izhodom na teraso. Iz kuhinje prehod v shrambo. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja starševska spalnica, dve sobi ter kopalnica.  Dnevno bivalni deli, kot terase so obrnjeni na jug. Nad vhodom in ob njem nadstrešek za dva avtomobila v skupni izmeri 38 m2.

Hiše so klasične opečne gradnje, z armirano betonsko ploščo debeline 25 cm (hidroizolativno), nadgradnja z opečnim modularnim termo zidakom,  29 cm zunanji zidovi, 10 in 20 cm notranji zidovi, plošča nad pritličjem v debelini 20 cm, leseno ostrešje (enokapnica), ki ga sestavljajo škarniki iz vzdolžno lepljenega lesa, z vmesno toplotno izolacijo iz kamene volne, debeline 16 cm, pod nosilno konstrukcijo se izvede pod konstrukcija iz lesenih letev, z vmesno toplotno izolacijo 8 cm, krito s kritino iz profilirane pločevine, prav tako nadstreška za avtomobila. Vgrajeno je stavbno pohištvo v PVC, tri slojni izvedbi, z zunanjimi žaluzijami na el pogon. Vhodna vrata proizvajalca Pirnat. Fasada izvedena s 16 cm izolacijo, zaključni sloj v odtenku bele, nadstrešek, terasa v sivi. Dovoz, parkirni mesti ter terasa v tlakovcu. Notranja obdelava sten bo ometana. Komunalna infrastruktura bo urejena za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, vsaka hiša ima svojo malo čistilno napravo. Ogrevanje bo v celoti talno, s toplotno črpalko zrak-voda. Izvedena bo pred inštalacija za rekuperacijo, klimo.

Zemljišča merijo od 500 in 550 m2, so povsem ravna. Dovozna cesta bo ob koncu gradnje asfaltirana ter predana v javno dobro.

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški. Okolica narave razvaja s prelepimi razgledi na naravo ter ponuja bližino številnih sprehajalnih in rekreacijskih poti. Na Vidmu se nahaja vsa infrastruktura od osnovne šole, trgovine, zdravnika, zobozdravnika, pošte, banke…

 

IV. gr. faza, do položitve talnih oblog, opleska, notranjih podbojev in vrat ter ureditve okolice Vam ponuja res hitro dokončanje hiše za vselitev, ter možnost izbora finalnih materialov po svojem okusu.  Prva na ključ je že na voljo, ostale se bodo zaključevale ena za drugo.

 

Vabljeni k ogledu, da naredite prvi korak bližje k vašemu novemu domu.

Kupec prost plačila za posredovanje pri nakupu nepremičnine.

 

 

Dodatno

 • Dodatno
  TerasaPokrito parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaČistilna naprava
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Lega
  Jug

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi