Podravska, Ptuj

104.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 154.4 m2|Velikost parcele: 1438 m2|Leto gradnje: 1948|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1458

Podroben opis

Prodaja se samostojna hiša z gospodarskimi poslopji cca 4 km iz mesta Ptuj.

 

Starejša hiša, ki se je v osnovi dogradila ter nadgradila obsega predprostor, prostorno dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico,  shrambo, spalnico, kopalnico. Po tleh položen topli pod, itison, keramika. Notranja oprema po dogovoru. Zunanje stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je neizdelano podstrešje. Urejene napeljave za elektriko (tudi trofazno), vodo, studenec, kanalizacijo. Plin pripeljan na hišo. Ogrevanje centralno, s pečjo na trda goriva v kuhinji. Hiša ima leseno ostrešje, krito z opečno kritino. Vgrajeno leseno stavbno pohištvo. Ob hiši se vstopa v klet, kjer sta dva kletna prostora, manjši del kleti tudi pod hišo.

V nadaljevanju se nahaja gospodarsko poslopje v skupni izmeri 92 m2, kjer je urejena letna kuhinja, soba za druženje ter dve večji shrambi.

H gospodarskemu poslopju se drži prehoden objekt v tlorisni izmeri cca 200 m2, ki je služil za spravilo strojev, v njem je tudi manjši hlev za govedo,  konje ter delavnica za popravilo vozil (z jaškom), ki ima še dodaten izhod. Objekt ima tudi delno pohodno podstrešje, kjer se je hranila krma za živali. 

V zadnjem delu dvorišča velik leseni objekt v tlorisni izmeri cca 80 m2, ki je prav tako služil za spravilo strojev ter priključkov.

Ob hiši še samostojna objekta, manjša garaža v izmeri cca 20 m2 ter višja garaža, h kateremu se drži drvarnica, v izmeri cca 45 m2.

Do nepremičnine se dostopa iz vaške asfaltirane ceste, zemljišče obsega skupno 1.438 m2, je v celoti ravno, pretežno zazidljivo, nekaj kvadratov kmetijskega zemljišča, ravno to omogoča tudi domačo pridelavo zelenjave, sadja…

 

Nepremičnina je blizu mesta in ima odlično prometno povezanost… Do avtoceste le nekaj minut vožnje. Takoj vseljiva.  Nepremičnina vam ponuja izziv, vsekakor pa bi lastniki želeli, da ponovno zaživi in služi svojemu namenu.

 

Lepo vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi