Podravska, Videm

259.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 168 m2|Velikost parcele: 568 m2|Leto gradnje: 2023|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1457

Podroben opis

Pričetek prodaje enodružinskih hiš »na ključ«, v novi soseski, ki je oddaljena le 1,5 km od avtoceste, v občini Videm pri Ptuju.

 

Sodobno zasnovano naselje hiš nastaja v ne strnjenem delu naselja, ki ga obdajajo polja, z željo ponuditi mirno, družinsko bivalno okolje. Naselje se ponaša z ravnico, odprto, sončno lego, obdano s čudovito naravo, kar omogoča popolni umik iz vsakodnevnega vrveža. Vse hiše imajo enako tlorisno zasnovo, ali pa so med sabo zrcalne. 

Hiše v izmeri 130 m2 imajo dve etažipritličje obsega vhod – predprostor z garderobo, samostojni wc, tehnični prostor, kopalnico ter dnevno bivalni prostor – kuhinjo, jedilnico ter dnevno v enem, z urejenim izhodom na teraso. Iz kuhinje prehod v shrambo. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja starševska spalnica, dve sobi ter kopalnica.  Dnevno bivalni deli, kot terase so obrnjeni na jug. Nad vhodom ter ob njem nadstrešek za dva avtomobila v izmeri 38 m2.

 

Hiše so klasične opečne gradnje, z armirano betonsko ploščo debeline 25 cm (hidroizolativno), nadgradnja z opečnim modularnim termo zidakom,  29 cm zunanji zidovi, 10 in 20 cm notranji zidovi, plošča nad pritličjem v debelini 20 cm, leseno ostrešje (enokapnica), ki ga sestavljajo škarniki iz vzdolžno lepljenega lesa, z vmesno toplotno izolacijo iz kamene volne, debeline 16 cm, pod nosilno konstrukcijo se izvede pod konstrukcija iz lesenih letev, z vmesno toplotno izolacijo 8 cm, krito s kritino iz profilirane pločevine, prav tako nadstreška za avtomobile. Vgrajeno je stavbno pohištvo v PVC, tri slojni izvedbi, z zunanjimi žaluzijami na el pogon. Vhodna vrata proizvajalca Pirnat. Fasada izvedena s 16 cm izolacijo, zaključni sloj v odtenku bele, nadstrešek, terasa v sivi. Dovoz, parkirni mesti ter terasa v tlakovcu. Notranja obdelava sten bo ometana, beljena, po tleh položena keramika ter parket. Komunalna infrastruktura bo urejena za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, vsaka hiša ima svojo malo čistilno napravo. Ogrevanje bo v celoti talno, s toplotno črpalko zrak-voda. Izvedena bo pred inštalacija za rekuperacijo, klimo.

Zemljišča merijo od 500 in 568 m2, so povsem ravna, z urejeno zelenico. Dovozna cesta bo ob koncu gradnje asfaltirana ter predana v javno dobro.

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški. Okolica narave razvaja s prelepimi razgledi na naravo ter ponuja bližino številnih sprehajalnih in rekreacijskih poti. Na Vidmu se nahaja vsa infrastruktura od osnovne šole, trgovine, zdravnika, zobozdravnika, pošte, banke…

 

Možen nakup hiše tudi v IV. gr. fazi (do položitve talnih oblog, opleska, notranjih podbojev in vrat ter ureditve okolice) po ceni 219.900 EUR.

 

Prva hiša je že dokončana »na ključ«, vabljeni k ogledu, da naredite prvi korak bližje k vašemu novemu domu.

Kupec prost plačila za posredovanje pri nakupu nepremičnine.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaČistilna naprava
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi