Podravska, Markovci

169.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 220 m2|Velikost parcele: 445 m2|Leto gradnje: 1978|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1479

Podroben opis

Samostojna hiša se nahaja v slepi ulici na obrobju naselja Zabovci, v občini Markovci pri Ptuju.

 

Hiša ima tri etaže, nekaj stopnic nas vodi v visoko pritličje kjer je hodnik, kuhinja z jedilnico, prostorna dnevna soba, spalnica, manjša soba ter kopalnica. Po tleh položena keramika in v sobah laminat. Ob vhodu vodi stopnišče v mansardo kjer je hodnik povezan z dnevno sobo, v nadaljevanju še tri sobe, ter kopalnica. Po tleh delno položen laminat, preostali del v teku položitve, kopalnica v keramiki. Mansarda se je v celoti obnovila v letu 2021, od napeljav, stenskih oblog, tal, ostrešja, izolacije, potrebna še povezava napeljav za mansardo ( iz pritličja v kletno etažo). Notranja oprema po dogovoru. V kletni etaži se nahaja garaža, kurilnica, dve shrambi ter osrednji prostor povezan s stopniščem.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino Tondach  l. 2021. Istega leta  vgrajeno stavbno pohištvo v PVC tri slojni izvedbi (zunaj sive, znotraj bele), z roletami ter vhodna ter garažna vrata. Ogrevanje centralno s pečjo na pelete, z zalogovnikom (novo v l. 2017). Fasada je bila izvedena okrog leta 2012, s 15 cm stiroporno izolacijo, sedaj potrebno po obnovi še izvesti zaključni sloj. Urejene napeljave za elektriko (tudi III. fazno), vodo, kabelsko, optiko ter kanalizacijo.

Zemljišče meri skupno 445 m2, je povsem ravno in se nahaja ob vaški asfaltirani dovozni cesti, ob hiši prostor za parkirna mesta, za hišo predvidena ureditev vrta, zelenice.

Lokacija je odmaknjena od vsakodnevnega vrveža, vendar z dobro prometno povezavo, do mesta imate le nekaj minut vožnje, prav tako ste hitro na avtocesti. Vsa ostala infrastruktura v bližnjih Markovcih ali na Ptuju.

Želja prodajalcev je, da si preostala obnovitvena  dela  kupec uredi sam, po svojih željah in zmožnostih.

 

Lepo vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi