Podravska, Hajdina

140.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 292.1 m2|Velikost parcele: 2119 m2|Leto gradnje: 1965|Šifra oglasa: 1481

Podroben opis

Samostojna hiša z zazidljivo parcelo se nahaja sred naselja, v občini Hajdina.

 

Hiša ima tri etaže, nekaj stopnic nas vodi v visoko pritličje kjer je predprostor, šivalnica, kopalnica, hodnik iz katerega vstopamo v kuhinjo z jedilnico, naprej v prostorno dnevno sobo, ter dve spalni sobi. Po tleh topli pod in keramika. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je možno izdelati mansardo. Notranja oprema po dogovoru. V pol kletni etaži je velika garaža, kurilnica, ter dve shrambi.  Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, kanalizacijo. Ogrevanje centralno s pečjo na drva ali na kurilno olje.

Hiša ima betonsko klet, nadgradnja z zidaki, z lesenim ostrešjem, krita na novo s pločevino z izolacijo l. 2008. Okna v PVC dvoslojni izvedbi, v sobah z roletami (bila vgrajena cca 10 let nazaj). Fasada klasičen omet. Vseljena leta 1976.

Pred hišo veliko dvorišče, saj je hiša pomaknjena k robu parcele, tako, da je veliko prostora. Možna tudi odprodaja zazidljive parcele. Ima urejeno lastno asfaltirano dovozno cesto iz glavne ceste.

Hiša je potrebna obnove, vendar ima izredno dobro lokacijo, saj je le nekaj minut peš hoje do osnovne šole, vrtca. Trgovina in preostala infrastruktura se nahaja na Hajdini ali na Ptuju. Dostop do AC le nekaj minut vožnje.

Nepremičnina je brez bremen, ima pridobljeno uporabno dovoljenje, pripravljena na prevzem, na novi začetek tako, vabljeni k ogledu.

 

Možnost odkupa še dodatnega zazidljivega zemljišča v izmeri 1785 m2, za oboje skupaj je prodajna cena 185.000 EUR. Ponudba primerna za investicijo, za izgradnjo večih hiš. Več

http://www.m-nepremicnine.si/oglas/410384-prodaja-parcela-zazidljiva-podravska-hajdina

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi