Podravska, Majšperk

114.900 €

Stanovanje|2-sobno|Velikost: 64.9 m2|Leto gradnje: 1976|Šifra oglasa: 1488

Podroben opis

Povsem obnovljeno, delno opremljeno dvosobno stanovanje se nahaja v II. nadstropju večstanovanjske stavbe v samem centru Majšperka.

Stanovanje obsega vhod, hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, v nadaljevanju kopalnico ter spalnico. Stanovanje je prenovljeno, svetlo, z severno vzhodno lego. V stanovanje je bila v celoti menjana električna ter vodovodna inštalacija, prenovljena kopalnica, na novo položeni podi v keramiki  ter hrastovem parketu, nameščeni novi radiatorji, novi oplesk, nova stikala,  podboji, notranja vrata, svetila z ledicami, izvedena predpriprava za klimo. Okna so v PVC, dvoslojni izvedbi, prav tako nova vhodna vrata. Stanovanje je delno opremljeno, v kopalnici je tuš s kanaleto, wc, kopalniški blok,  v hodniku vgradna omara, opremljena kuhinja z gospodinjskimi aparati. Urejene napeljave za elektriko, vodo, kabelsko, domofon, prezračevanje v kopalnici in kuhinji. Ogrevanje centralno, preko skupne kotlovnice, nameščeni kalorimetri, stroški v pretekli sezoni zaradi nove fasade nizki. K stanovanju pripadata dva kletna prostora.

Večstanovanjska stavba je vzdrževana, obnovljena je bila streha, kot fasada (z izlolacijo), vhod, domofoni ter nabiralniki. Možno parkiranje pred stavbo.

V neposredni bližini vsa infrastruktura za vsakodnevno življenje, trgovina, šola, bencinska itn…

Nepremičnina je neobremenjena in takoj vseljiva.

Lepo vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi