Podravska, Majšperk

98.000 €

Počitniški objekt|Vikend|Velikost: 78.2 m2|Velikost parcele: 2700 m2|Leto gradnje: 1992|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1519

Podroben opis

Opremljen vikend se nahaja sred griča, v naselju Janški vrh, s prečudovitim razgledom na sosednje griče, porasle z gozdom.

 

Vikend obsega tri etaže, nekaj stopnic nas vodi do pritličja, ki obsega vhod,  dnevno, jedilnic ter kuhinjo v enem, z izhodom na balkon, kopalnico. Leseno stopnišče nas vodi v delno mansardo, kjer je več ležišč. Po tleh položen leseni pod. Ogrevanje s kaminsko pečjo. Kletna etaža ima svoj vhod, vstopamo v prostor za druženje, s priročno letno kuhinjo, vinsko klet. V kletni etaži še vhod v prostor, kjer je kurilni del za krušno peč, ki se nahaja v prostoru za druženje. Po tleh položena keramika. Oprema za kletarjenje po dogovoru. Zasnova objekta je prijetna, domača, funkcionalna. Ob vikendu zbiralnik vode.

Vikend je klasične opečne gradnje, klet iz betonskih zidakov, nadgradnja opečna, z lesenim ostrešjem, kritim z opečno kritino. Vgrajeno leseno stavbno pohištvo, v kletni etaži z lesenimi polkni. Fasada z 10 cm stiroporno izolacijo. Urejene napeljave za elektriko in vodo ter ponikalnico.

Pred hišo manjša terasa, žar, niže terase z vinsko trto, cca 550 trsi, sorte Laški rizling, Rumeni Muškat, Traminec ter Šipon. Na prvi terasi niže objekta še manjša lopa za spravilo orodja. Zasajenih nekaj fig, pet češenj, kakiji, oreha, slive, jabolka, marelica, breskve, nešpelj. Možnost ureditve visokih gred, vrta… Zemljišče meri skupno 2.700m2, terasno, skrbno obdelano.  Dostop po asfaltirani vaški cesti, ki je plužena v zimskem času. Na dovozu, prostor za dva avtomobila, dovoz krit s trto – brajdami, ki nudi v letnem času prijetno senco.

Lokacija ponuja mir, popolni umik v naravo. Skratka če ste radi v naravi potem je to pravi raj, s prečudovitim razgledom na sosednje griče. V soseščini veliko gozdov, če radi gobarite, nabirate kostanje… Tudi priložnosti za pohodništvo, športne aktivnosti – kolesarjenje… 

Prva trgovina ter ostalo v bližnjem Majšpergu, ki je oddaljen cca 6 km. Prav tako ste hitro v Janškem vrhu, preko avtoceste, Kidričevega….

 

Vse je zasnovano premišljeno, z veliko truda in ljubezni. Prav tako je bilo ogromno lepih trenutkov sprostitve, veselja, želja prodajalca je, da tako tudi ostane naprej.

 

Lepo vabljeni k ogledu, ter na kozarček rujnega vinca.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi