Podravska, Ptuj

269.000 €

Hiša|Vrstna|Velikost: 165.26 m2|Leto gradnje: 2023|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1524

Podroben opis

Vabljeni na ogled prve dokončane vrstne hiše, preostale bodo gotove do konec oktobra 2023.

Le dva km iz mesta Ptuj, se gradi nova soseska devetih, enodružinskih, vrstnih hiš, ki bodo izgotovljene »na ključ«.

Moderno zasnovana soseska je namenjena vsem generacijam z visokimi standardi bivanja in željo po mirnem okolju. Lokacija vam ponuja hiter dostop do mesta ter vse potrebne infrastrukture, po drugi strani pa vam omogoča neposreden stik z naravo, s številnimi možnostmi za športne aktivnosti, kot sprehode…

 

Hiše z sodobno ravno streho imajo dve etaži, pritličje obsega vhod – predprostor, tehnični prostor, utility, toaletni prostor ter dnevno bivalni del, ki povezuje kuhinjo, jedilnico ter dnevno sobo, z urejenim izhodom na pokrito teraso v izmeri 14 m2.  Stopnišče ob vhodu nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja starševska spalnica, dve sobi ter kopalnica. Dnevno bivalni deli, kot terase so obrnjeni na zahod. Ob hiši nadstrešek za dva avtomobila v izmeri 38 m2, nadstreški povezujejo vrstne hiše med seboj, s čimer se zagotavlja več zasebnosti.

Notranja obdelava sten bo ometana, beljena, po tleh bo položen hrastov, gotov parket, v predprostoru spodaj, stopnišču, sanitarijah, utility ter tehničnem prostoru pa keramika. Talne obloge, notranji podboji in vrata po izboru kupca, po naprej dogovorjenih cenah investitorja, z možnostjo doplačila. Vgrajena bo osnovna sanitarna oprema.

Komunalna infrastruktura bo urejena za elektriko, vodo, kanalizacijo, kabelsko, meteorne vode. Ogrevanje bo v celoti talno, s toplotno črpalko zrak-voda.

 

Hiše so klasične opečne gradnje, z armirano betonsko ploščo debeline 25 cm, pod temeljno ploščo izvedena toplotna izolacija, nadgradnja z opečnim Porotherm zidakom,  25 cm zunanji zidovi, 20 cm notranji zidovi, plošča nad pritličjem in nadstropjem v debelini 20 cm. Ravna streha izvedena s parno zaporo, toplotno izolacijo EPS, v debelini 30 cm, s folijo debeline 1,8 mm, geotekstilom, zaključenimi kleparskimi deli ter nasutjem. Vgrajeno bo stavbno pohištvo v PVC izvedbi, s troslojno zasteklitvijo, v beli barvi od znotraj, ter antracit sivi od zunaj, okenske police od znotraj bele, od zunaj iz pločevine. S podometnimi, zunanjimi žaluzijami na motorni pogon, v sivi barvi, manjša okna na ročni pogon. Vhodna vrata v PVC izvedbi. Fasada bo s 16 cm izolacijo EPS, zaključni sloj v odtenku bele. Dovoz do nadstreška, parkirni mesti pod nadstreškom asfaltirani, pešpoti ter terasa v tlakovcu, okrog hiše gramozne krogle.

Zemljišča merijo med 252 in 345 m2, so povezujejo kaskadno, z urejeno zelenico.

 

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški, blizu mesta, na mirni lokaciji, obdani z naravo.  

 

Pokličite za informativni razgovor, da naredite prvi korak bližje k vašemu novemu domu. Individualni pristop je izjemno pomemben, ker imamo vsi nekoliko drugačne potrebe, želje in okus. Čeprav je pomembno, da soseska navzven deluje sinhrono, je po drugi strani pomembno tudi, da se kupci počutijo prijetno, zato je prvo srečanje zelo pomembno, ko se lahko individualnost v mejah dopustnega lažje upošteva.

 

Ponujamo vam pomoč pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Predvideni prevzemi torej konec oktobra 2023.

 

Kupec prost plačila za posredovanje pri nakupu nepremičnine.

Dodatno

  • Dodatno
    TerasaPokrito parkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi