Podravska, Cirkulane

179.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 202 m2|Velikost parcele: 3700 m2|Leto gradnje: 1981|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1544

Podroben opis

Samostojna hiša se nahaja sred razpršenega naselja Paradiž, ki leži v Občini Cirkulane.

 

Hiša ima dve etaži, nekaj stopnic nas vodi v pritličje kjer je predprostor – hodnik, kopalnica (s talnim gretjem), kuhinja z jedilnico, povezana z zelo prostorno dnevno sobo s kaminom, iz dnevne urejen izhod na teraso. V nadaljevanju še tri sobe. Po tleh položena keramika, laminat, itison. Notranja oprema po dogovoru. Stopnišče nas vodi v kletno etažo kjer je priročna kuhinja z jedilnico, shramba, wc, kurilnica, prostorna delavnica ter garaža. Na podstrešje urejen dostop.

 

Klet je grajena iz betonskih zidakov, nadgradnja iz siporeksa, leseno ostrešje, krito z opečno kritino Tondach (na novo krito pred 5 leti). Vgrajeno prvo stavbno pohištvo v leseni izvedbi, termopan. Izvedena fasada s 5 cm stiroporno izolacijo. Urejene napeljave za elektriko (tudi trofazno, sedaj odjem 3x25A), vodo, telefon, kabelsko, pretočno greznico (tri prekatno). Ogrevanje centralno s pečjo na drva, možnost ogrevanja tudi na kurilno olje.  Dodatno ogrevanje na toplozračni kamin v dnevni sobi. Hiša ima moderno zasnovo, posebej za tisti čas, v katerem se je gradila, je bila dobro grajena, vzdrževana, s premišljenimi detajli, s poudarkom na varčevanju energije.

 

Ob hiši veliko dvorišče, saj je hiša pomaknjena k robu parcele, tako, da je ob kritem vrtnem kotičku dovolj prostora za zelenico, vrt, bazen… Na dvorišču vrtina za vodo za zalivanje vrta, zelenice. Preostane še kmetijsko zemljišče za sadovnjak, zelenjadarstvo ter druge možnosti. Samooskrba je zagotovljena. Za hišo manjši gozd, ki dvorišče povezuje z prečudovito naravo.

 

Gre za dobro lokacijo, v objemu narave, vsa infrastruktura za vsakodnevno življenje v bližnjih Cirkulanah. Dobra prometna povezava, do Ptuja in avtoceste cca 17 km.

 

Nepremičnina je brez bremen, vseljiva po dogovoru, vabljeni k ogledu v "Paradiž"! 

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi