Podravska, Hajdina

119.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 292.1 m2|Velikost parcele: 2119 m2|Leto gradnje: 1965|Leto obnove: 2008|Šifra oglasa: 1546

Podroben opis

Samostojna hiša z zazidljivo parcelo se nahaja sred naselja, v občini Hajdina.

 

Hiša ima tri etaže, nekaj stopnic nas vodi v visoko pritličje kjer je predprostor, šivalnica, kopalnica, hodnik iz katerega vstopamo v kuhinjo z jedilnico, naprej v prostorno dnevno sobo, ter dve spalni sobi. Po tleh topli pod in keramika. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je možno izdelati mansardo. Notranja oprema po dogovoru. V pol kletni etaži je velika garaža, kurilnica, ter dve shrambi.  Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, kanalizacijo. Ogrevanje centralno s pečjo na drva ali na kurilno olje.

Klasična gradnja z betonsko kletjo, nadgradnja z zidaki, z lesenim ostrešjem, krita na novo s pločevino z izolacijo l. 2008. Okna v PVC dvoslojni izvedbi, v sobah z roletami (bila vgrajena cca 10 let nazaj). Fasada klasičen omet. Vseljena leta 1976.

Hiša je pomaknjena k robu parcele, tako, da jo obdaja prostorno dvorišče. Do hiše urejen asfaltiran dovoz. Zemljišče meri skupno 2.119 m2 in je v celoti zazidljivo, v sled česar bi bila mogoča oddelitev še ene parcele.

Hiša je potrebna obnove, vendar ima izredno dobro lokacijo, saj je le nekaj minut peš hoje do osnovne šole, vrtca. Trgovina in preostala infrastruktura se nahaja na Hajdini ali na Ptuju. Dostop do AC le nekaj minut vožnje.

Nepremičnina je brez bremen, ima pridobljeno uporabno dovoljenje, pripravljena na prevzem, na novi začetek tako, da vabljeni k ogledu.

Možnost odkupa še dodatnega zazidljivega zemljišča več

http://www.m-nepremicnine.si/oglas/410384-prodaja-parcela-zazidljiva-podravska-hajdina

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi